Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΚΗ MICHAEL JACKSON: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στη δίκη για τον θάνατο του !!



"Του Michael Jackson του έπαιρνε ώρες για να ουρήσει, ενώ στα δάχτυλα του ποδιού είχε τόσο εκτεταμένες μυκητιάσεις που οι γιατροί νόμιζαν ότι το δέρμα βρισκόταν σε κατάσταση σήψης." 


Αυτά ήταν κάποια από τα ...
λόγια του Dr Conrad Murray του γιατρού του άτυχου pop - star ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας...

Επίσης ο γνωστός καρδιολόγος ανέφερε, ότι του Jackson το σώμα ήταν γεμάτο  τρυπήματα από ενέσεις, ενώ το ελάχιστο βάρος του, οφειλόταν στην άρνηση για φαί και νερό. Το σώμα του συνέχισε, βρίσκόταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, που οι τραυματιοφορείς στην αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιον άπορο. Επίσης, θύμισε την υπερβολική χρήση της κρέμας Benoquin που χρησιμοποιέιται ως λευκαντική για το δέρμα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο δωμάτιο δύο άδεια πακέτα τσιγάρα, κάτι που ενίσχυε τις υποθέσεις ότι κάπνιζε κρυφά. Ακόμα  βρέθηκαν άδεια μπουκάλια από υπνωτικά με όνομα Omar Arnold και Paul Farance, ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε ο Michael Jackson για να αγοράζει τα φάρμακα του.

Ο Dr Conrad Murray ισχυρίστηκε, ότι η όραση του Jackson ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που άγγιζε τα όρια της τύφλωσης. Ένα από τα φάρμακα που του είχε χορηγηθεί επίσης ήταν το Flomax που θα διευκόλυνε τα ούρα, λόγω του ότι είχε διογκωμένο προστάτη.

Οι κατήγοροι τόνισαν ότι ο  Dr Conrad Murray θεωρείται υπεύθυνος για τον θάνατο του Jackson επειδή του έδωσε θανατηφόρα δόση από το πολύ ισχυρό αναισθητικό Propofol, που δίνεται μόνο σε ασθενής που βρίσκονται υπό νοσοκομειακή παρακολούθηση.





Για το Propofol το παραδέχτηκε ο καρδιολόγος, λέγοντας στους αστυνομικούς μάλιστα, ότι το χορηγούσε καθημερινά για τους τελευταίους δύο μήνες, επειδή  ο Jackson το λάτρευε το συγκεκριμένο φάρμακο. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ισχυρίστηκαν ότι την θανατηφόρα δόση την πήρε μόνος του, χωρίς να συμβουλευτεί τον γιατρό.

Ο  Murray δήλωσε, ότι είχε φύγει από το δωμάτιο για δύο λεπτά και όταν επέστρεψε τον βρήκε να μην αναπνέει. Παρέλειψε βέβαια να ανεφέρει ότι όταν βρήκε το πτώμα μιλούσε στο τηλέφωνο με την κοπέλα του.

 Ο Murray επέμεινε ότι ο Jackson τον παρακαλούσε να τον βοηθήσει να κοιμηθεί, και ζητούσε απεγνωσμένα το "γάλα" του γιατί δεν άντεχε άλλο.

Ο Dr Christopher Rogers, αναπληρωτής ιατροδικαστής στο Los Angeles, διέψευσε τον συναδελφό του, λέγοντας ότι ο Jackson ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση και μάλιστα πιο υγιής από το μέσο άνθρωπο,  ενώ υποστήριξε ότι ο  Murray δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορεί με ασφάλεια να χορηγεί Propofol, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό η δόση να μην υπολογίστηκε σωστά.
Κατά τον Rogers η αιτία θανάτου ήταν, οξεία τοξίνωση  απο Propofol.





Η φωτογραφία του αδύνατου σταρ της ποπ πριν από την νεκροψία, προκάλεσε έντονη συγκίνηση στον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα, ενώ για τη μητέρα του φρόντισαν να απομακρυνθεί εγκαίρως.
Ο Dr Christopher Rogers επεσήμανε  ότι η ποσότητα Propofol που βρέθηκε στο σώμα του Jackson, ξεπερνούσε κατά πολύ τα 25ml, που ο Murray δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε χορηγήσει.
Dr Christopher Rogers


Μαρτυρίες και τηλεφωνικά αρχεία έδειξαν ότι ο Murray μιλούσε στο τηλέφωνο και έστελνε email για παραπάνω από 45 λεπτά πριν βρεί το άψυχο σώμα.

 Εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 4 χρόνια.........,

Η υπόθεση συνεχίζεται.........

Πηγή: starata