Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΛΙΛΙΑΝ ΜΠΕΤΑΝΚΟΥΡ: Υπό την κηδεμονία της κόρης της η κληρονόμος της L’Oreal!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft


Η 88χρονη κληρονόμος της L'Oreal, Λίλιαν Μπέτανκουρ, θα τεθεί υπό την κηδεμονία των μελών της οικογενείας της, μετά από δικαστική απόφαση. 

Γάλλος δικαστής έκρινε ότι...

η ψυχική υγεία της κυρίας Μπέτανκουρ είναι αμφισβητήσιμη μετά από παρέμβαση της κόρης της. Ειδικότερα, η οικογένειά της εξέφρασε ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της και την έλλειψη ικανότητας διαχείρισης της περιουσίας της, που ανέρχεται στα 20 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. 

Ο δικηγόρος της Λ. Μπέτανκουρ χαρακτήρισε «απογοητευτική» την δικαστική απόφαση για πλήρη διαχείριση της περιουσίας της από την κόρη της. 

Πλέον η διαχείριση της περιουσίας της Λ. Μπέτανκουρ είναι στα χέρια της κόρης της Φρανσουάζ Μεγέρ-Μπετανκούρ και τους δύο εγγονούς της. 

Δημόσια διαμάχη 

Μητέρα και κόρη Μπέτανκουρ βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Η κόρη υποστηρίζει ότι η μητέρα της είναι νοητικά ανίκανη να διαχειριστεί την περιουσία της. 

Από την πλευρά της, η μητέρα σε συνέντευξή της προειδοποίησε ότι θα φύγει από τη Γαλλία, αν τεθεί υπό την προστασία της κόρης της. «Αν συμβεί αυτό, θα πάω στο εξωτερικό», δήλωσε. 

Πηγη: kathimerini.gr