Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΥΒΟΙΑ: Άλλο ένα ζευγάρι φαίνεται ότι το χώρισε το facebook!


Άλλο ένα ζευγάρι στην Εύβοια φαίνεται ότι το χώρισε το facebook. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν από 15 χρόνια παντρεύτηκαν μιας και τους πρώτους μήνες του έρωτα τους, τους ήρθε ο καρπός του έρωτα. Όλα πήγαιναν καλά. Και οι δύο είχαν καλές δουλειές και πάνω από όλα κατανόηση στην σχέση τους. 


Τα προβλήματα ήρθαν όταν η 40χρονη άρχισε να ...
ανακαλύπτει το facebook.
Έβλεπε τα παιδιά της και .... ζήλεψε.


Εκεί που κάθονταν μία ώρα στο υπολογιστή, με την νέα της ενασχόληση περνούσε ώρες καρφωμένη στην οθόνη. Και πως να μην ήταν μιας και της χαμογέλασε ο έρωτας. Το νταραβέρι ήταν για ένα 6μηνο. Εκεί που η 40άρα ήταν μια μέτρια γυναίκα, μέσα σε έξι μήνες μεταμορφώθηκε σε καυτή. Έκανε δίαιτα, έβαψε το μαλλί και αφέθηκε στον έρωτα.


Κρύος ιδρώτας έπιασε τον σύζυγο που κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά. Έβαλε φίλο του να την παρακολουθήσει και τότε τα έμαθε όλα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν τους έκανε τσακωτούς σε ξενοδοχείο εκτός Χαλκίδας.


Ο ίδιος ήταν ψύχραιμος όταν είδε την γυναίκα του γυμνή και αγκαλιά με τον εραστή. Μάλιστα αντί να αντιδράσει σαν "άντρας" η μόνη λέξη που ξεστόμισε ήταν:"Σου τα συγχωρώ όλα, θα γυρίσεις πίσω?" Το μόνο που πήρε ήταν μια άρνηση. Η χαλαρή αυτή αντίδραση του άντρα έχει γίνει σχόλιο και όλοι απορούν με την ατάκα του.


Πηγή: evianews.com