Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Eν αναμονή των χρημάτων!

Eν αναμονή των χρημάτων! Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη συμφώνησε με το Μ.O.U, κάνοντας και την δική της πρόταση, προχώρησε σε τροποποιήσεις και πλέον όλοι περιμένουν τις εγγυητικές του Σουλτάν!
Σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα, οι δικηγόροι του...
Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέτασαν λεπτομερώς το MoU και αφού προχώρησαν σε κάποιες μικρές τροποποιήσεις μετά τις υποδείξεις του Τζίγγερ, αποδέχτηκαν το περιεχόμενό του και το έστειλαν πίσω στην πλευρά του Πρίγκιπα. Ο πληρεξούσιος δκηγόρος του Σουλτάν, Παναγιώτης Πετρόπουλος φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με Σαουδική Αραβία και εκ πρώτης όψεως οι μικρές αλλαγές στο Memorandum είναι αποδεκτές από την πλευρά του Αλ Σαούντ.

Ο Πετρόπουλος θα συναντηθεί με τον Τσάκα προκειμένου να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τις εισηγήσεις του Τζίγγερ και υπάρχει αισιοδοξία ότι η τελική μορφή του υπομνήματος θα συνταχτεί απόψε, προκειμένου να δρομολογηθεί και η πολυαναμενόμενη πτήση του πρίγκιπα στην Αθήνα.
Από εκεί και πέρα ωστόσο, απομένει να γίνει το πιο σημαντικό βήμα, η αποστολή δηλαδή των εγγυητικών για τα 20 εκατομμύρια που η πλευρά του πρίγκιπα έχει δεσμευτεί ότι θα επενδύσει στον Παναθηναϊκό στην πρώτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, ο Σουλτάν ήταν πριν μερικές μέρες έτοιμος αντί για εγγυητική να δώσει… μετρητά, γεγονός που φυσικά βρίσκει σύμφωνo τον Τζίγγερ, ο οποίος περιμένει από τον πρίγκιπα να κάνει πραγματικότητα τις δεσμεύσεις του τώρα που το παιχνίδι… χοντραίνει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ζήτησε από αυτή του Πρίγκιπα να… σπάσει το ποσό των 20 εκ. ευρώ βάζοντας στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που «τρέχει» το ποσό των 15 εκ. ευρώ και στην πορεία τα υπόλοιπα 5!
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr