Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΚΡΗΤΗ: "Πλακώθηκαν" μέσα στο αστυνομικό τμήμα!


Σε ... συνέχειες εκτυλίχθηκε, χθες το απόγευμα, ένας καυγάς μεταξύ ενός 64χρονος και ενός 57χρονου στα Σφακιά!


Όλα ξεκίνησαν στη Χώρα...
Σφακίων, όταν ο 57χρονος και ο 64χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών που "κρατούσαν" από παλιά συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα ο 57χρονος να τραυματιστεί ελαφρά.


Ο άνδρας, κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Σφακίων καταγγέλλοντας τον 64χρονος για πρόκληση σωματικών βλαβών, όμως ο φερόμενος δράστης ... κατέφθασε κι εκείνος στο τμήμα, προκειμένου να συνεχίσει το "πανηγύρι"! Η παρουσία των αστυνομικών ... δεν τον πτόησε καν!


Ο 64χρονος, οπλισμένος - μέσα στο τμήμα αυτή τη φορά - στράφηκε εναντίον του 57χρονου με απειλές και ύβρεις, ενώ ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία εκείνη την ώρα αλλά και ένας λιμενικός κατάφεραν να αφοπλίσουν τον 64χρονο, ο οποίος αποχώρησε ... για να επιστρέψει λίγο αργότερα ... με ενισχύσεις!


Μαζί με τον άνδρα εισέβαλαν στο αστυνομικό τμήμα ο 50χρονος αδερφός του και οι δύο γιοι του, 35 και 33 ετών που ξυλοκόπησαν τον 57χρονο κι αμέσως μετά έγιναν "καπνός", πριν συλληφθούν!


Οι τέσσερις άνδρες, η ταυτότητα των οποίων είναι, φυσικά, γνωστή στην αστυνομία, αναζητούνται, ενώ ο 57χρονος κατέληξε ... στο νοσοκομείο!


Πηγή: CretaLive.gr