Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ: «Ας γίνουν εκλογές να τελειώνουμε»!

Αράπογλου: «Ας γίνουν εκλογές να τελειώνουμε» Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft


Πληθαίνουν οι αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, η ψηφοφορία του οποίου θα γίνει την Πέμπτη στη Βουλή. 


Έτσι μετά την καταψήφιση του άρθρου 37 από την Λούκα Κατσέλη στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και την παραίτηση....
Ρομπόπουλου τη Δευτέρα, η Χρύσα Αράπογλου έρχεται να προστεθεί σε αυτούς που διαφωνούν. 
 


Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , σε συνεντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 96,1 F.M. του Βόλου τη Δευτέρα χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα:  «Είναι άλλη μία εβδομάδα πολύ δύσκολη γιατί πρόκειται για ένα από τα χειρότερα νομοσχέδια που καλούμαστε να ψηφίσουμε, μερικά άρθρα είναι τραγικά».

Η κυρία Αράπογλου υποστήριξε ότι «νομοθετούμε υπό τα εκβιαστικά διλημματα "ή καταστρεφόμαστε ή πρέπει για άλλη μια φορά να ψηφίσουμε κάτι"».

«Ναι υπάρχουν απαράδεκτες ρυθμίσεις και ναι πολλές από αυτές τις ψηφίζουμε, το τι θα κάνουμε στο τέλος ο καθένας από μας ας το δείξει η ιστορία και βεβαία έχουμε και συνείδηση ότι πλέον δεν υπάρχει αύριο σε αυτό το πολιτικό σύστημα» συνέχισε.

Ερωτηθείσα πώς αισθάνεται όταν καλείτε να ψηφίσει υπό αυτά τα διλήμματα απάντησε: «Αργά ή γρήγορα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, η δημοκρατία έχει κανόνες, ας γίνουν εκλογές να τελειώνουμε».

Πηγές: newpost.gr  - naftemporiki.gr