Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ: «Δε ζητάμε κομματική πειθαρχεία για το Πολυνομοσχέδιο»!

Μόσιαλος:  «Δε ζητάμε κομματική πειθαρχεία για το Πολυνομοσχέδιο» Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft


Τη θέση ότι δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό  Flash
 



«Αναμένουμε ότι όλοι οι βουλευτές μέσα στο πλαίσιο του...
δημοκρατικού διαλόγου θα εκφράσουν τις απόψεις τους. Πάντα αυτό γίνεται», σημείωσε και κληθείς να τοποθετηθεί επί ενδεχόμενων διαρροών την Πέμπτη, αρκέστηκε να πει ότι «θα γίνει εκτεταμένος διάλογος μέσα στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μας διαδικασιών και στην κοινοβουλευτική μας ομάδα».

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να περάσει το πολυνοσχέδιο, παρά τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μόσιαλος εμφανίστηκε αισιόδοξος. «Μα προφανώς, αυτός είναι και ο στόχος. Αλλιώς δεν προγραμματίζεις μια πολιτική αν δεν σκοπεύεις να την περάσεις νομοθετικά και να την εφαρμόσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το άρθρο που συνυπέγραψαν χθες οι υπουργοί Παιδείας, Υγείας, και Υποδομών  Ανδρέας Λοβέρδος, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης αντίστοιχα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η πρωτοβουλία δεν ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε, «είναι λογικό και χρήσιμο οι υπουργοί και τα στελέχη του κινήματος να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα μεγάλα θέματα τα οποία αντιμετωπίζει η χώρα».

Επιπλέον, ο κ. Μόσιαλος δεν δέχθηκε τον όρο «ομαδοποίηση» υπουργών και κατέληξε ότι «εκφράζονται πολύ συγκεκριμένες αγωνίες και προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Πηγή: Naftemporiki.gr