Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗ: «Ο γιος μου ήθελε να φύγει» - Δείτε το βίντεο!


Την γη κάτω από τα πόδια του έχασε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, όταν ενημερώθηκε ότι το «καμάρι» του, ο «Ήλιος» του δεν είναι πια στην ζωή.

Σήμερα φανερά συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή... «Made in Star» και αποκάλυψε συγκλονίζοντας το πανελλήνιο ότι ο Νίκος ήθελε να φύγει νέος…

«Ο Νίκος είναι ήλιος πια, είναι ηλιακή ενέργεια. Τον πήρε το σύμπαν εκεί που ήθελε να πάει. Και πιστέψτε με έφυγε καθαρός, όπως ήταν. Έκανε αυτό που ήθελε… Έφυγε νέος όπως ήθελε πάντα. Γεια σας».


Για τον κ. Γιγουρτάκη ο Νίκος ήταν τα πάντα: ο γιος του, ο συνεργάτης του, το φιλαράκι του… Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα βράδια τα περνούσαν μαζί στα νυχτερινά μαγαζιά που διατηρούσαν, ενώ ήταν περήφανος για τον «άξιο συνεχιστή» της μικρής του αυτοκρατορίας.

Τώρα τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία, ενώ το κενό θα μείνει για πάντα στις νύχτες του.

Ένα πράγμα μόνο θέλει να ξεκαθαρίσει: «Ο Νίκος έφυγε καθαρός». Μετά τις δηλώσεις που έκαναν λίγες ώρες μετά τον άδικο χαμό του υποτιθέμενοι φίλοι του αμαυρώνοντας την μνήμη του, ο πατέρας παρακάλεσε μέσα από το star να σταματήσουν όλα αυτά και να ενημερωθεί ο κόσμος ότι το παιδί ήταν καθαρό και έφυγε νέος, όπως ήθελε να κάνει πάντα…

Να σημειωθεί ότι ο Τάκης Γιγουρτάκης (πατέρας του Νίκου) είναι γιος του Νίκου Γιγουρτάκη, ο οποίος δημιούργησε την δεκαετία του '70 ένα από τα πιο επιτυχημένα κέντρα διασκέδασης στο Δέλτα Φαλήρου.

Όταν ο κ. Τάκης Γιγουρτάκης πήρε την σκυτάλη από τον πατέρα του κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα μαγαζιά. Σήμερα έχει στην ιδιοκτησία του τα κέντρα: Romeo, Can Can, Monte Carlo, αλλά και το πολυτελές resort στο Μπαλί, Majapahit Beach Villas

Επίσης, η οικογένεια έχει στην κατοχή της πολλά και σημαντικά ακίνητα, ενώ η πιο πρόσφατη επένδυσή τους ήταν στο "W" στην Πειραιώς.

Μια άλλη πτυχή του Τ. Γιγουρτάκη, είναι αυτή του συλλέκτη έργων τέχνης. Διαθέτει μια από τις σημαντικότερες συλλογές στην Ελλάδα.

Πώς πληροφορήθηκαν οι γονείς το τραγικό συμβάν

Ο Νίκος παραπονιόταν τελευταία για πόνο στο στήθος και δυσφορία, όμως ανέβαλε συνέχεια την εξέταση στον γιατρό.

Αργά το βράδυ της Τρίτης ήταν στο σπίτι του με την φίλη του, Ειρήνη Λάσπα, όταν τα συμπτώματα χειροτέρεψαν. Εκείνη ανησύχησε και κάλεσε το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατέληξε κατά την μεταφορά του στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Νωρίς το πρωί πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση ο Τάκης και Μαρία Γιγουρτάκη, καθώς και ο μικρός του αδερφός, Γιώργος. Αμέσως έσπευσαν στο νοσοκομείο με την ελπίδα ότι είναι ένα ακόμα αστείο του (το συνήθιζε) άλλωστε, αλλά δυστυχώς δεν ήταν...

Από εκείνη την ώρα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, όμως είναι αδύνατον. Στο πλευρό τους είναι συνέχεια οι φίλοι τους και οι φίλοι του Νίκου, που πονούν και αυτοί για τον ξαφνικό χαμό του.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή σε κοιμητήριο του Φαλήρου... 


Πηγή: Star.gr