Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Δηλώνει «άγνοια» για το ύψος του κουρέματος!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο ξενοδοχείο των Βρυξελλών Conrad Hotel, συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και...
τον Υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο.

Ο πρωθυπουργός κατέφτασε στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ντυμένος σπορ με αμάνικο πουλόβερ και όταν ερωτήθηκε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους αν θεωρεί ότι θα παρθεί αύριο τελική απόφαση για το ύψος του κουρέματος του ελληνικού χρέους σήκωσε χαρακτηριστικά τους ώμους, μια κίνηση ενδεικτική της αβεβαιότητας που επικρατεί για την έκβαση της αυριανής Συνόδου Κορυφής.

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα γίνει νέα Σύνοδος Κορυφής στις 4 Νοεμβρίου χαριτολογώντας απάντησε «Ποιες 4; Στις 4 το πρωί εννοείτε» προϊδεάζοντας για ολονύκτιες διαβουλεύσεις εν΄όψη της κρίσιμης Συνόδου.

Παράλληλα κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως η κατεύθυνση είναι να ληφθεί αύριο οριστική απόφαση για τη ρύθμιση της κρίσης χρέους και εξήγησε πως το Ecofin αναβλήθηκε γιατί υπερκαλύπτεται από το Eurogroup καθώς δεν έχει καμία σημασία η σύγκλισή του αφού την τεχνική γραμματεία προσφέρει το Eurogroup.

Τέλος τόνισε πως εκτιμά πως η αυριανή απόφαση της Συνόδου θα περιλαμβάνει και το ύψος του ποσοστού κουρέματος των ελληνικών ομολόγων.

Πηγή: iefimerida.gr