Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΕΤΗ ΚΟΥΡΑΚΟΥ: Ποιός πιστεύει οτι θα κερδίσει στο ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό; - Διαβάστε τη συνέντευξή της!



Η Μπέτυ Κουράκου,γνωστό μοντέλο και θερμόαιμη φίλαθλος του Ολυμπιακού, μίλησε στο ...
 Novasports.gr για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και βέβαια τόνισε ότι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα πάρουν τη νίκη και θα κάνουν το 4Χ4:

Για το ποιος θα είναι ο νικητής του ντέρμπι:
«Φυσικά και ο νικητής του ντέρμπι θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι και το φαβορί για το Ελληνικό πρωτάθλημα.»


Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι:
«Το παιχνίδι θα κριθεί στο ροστερ και στο πάθος των παικτών που σίγουρα και τα δύο αυτά υπερτερούν του Ολυμπιακού.»


Για το αν νομίζει ότι τώρα που η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή οι παίκτες θα έχουν καλύτερη ψυχολογία:
«Αυτό δεν το ξέρω, για κάποιους μπορεί να είναι θετικό για κάποιους όχι. Ορισμένοι μπορεί να είχαν συνηθίσει τον Χιμένεθ ενώ άλλοι να θεωρούν ότι είναι καλύτερος ο Κωστένογλου. Όπως και να έχει αυτό θα το δούμε το Σάββατο.»


Για το ποιος παίκτης πιστεύει ότι θα κάνει την διαφορά και από τις δύο ομάδες:
«πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες με έμπειρους και γνωστούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανα πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ποιος θα ξεχωρίσει, μπορεί να είναι και κάποιος που θα προέλθει από τον πάγκο.»

Για το αν ο Ολυμπιακός με τις απουσίες που έχει πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο ντέρμπι ή και οι αναπληρωματικοί μπορούν να τα βγάλουν πέρα τόνισε:
«Θα παίξει ρόλο στο ντέρμπι γιατί οι παίκτες που είναι βασικοί πάει να πει ότι έχουν δείξει καλύτερα στοιχεία από τους αναπληρωματικούς, όπως για παράδειγμα οι Τοροσίδης, Γεστε και Φέισα οι οποίοι είναι παίκτες επιπέδου και θα κάνουν αισθητή την απουσία τους».

Πηγή: Apospasma.gr