Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Τα πήρε στο κρανίο με τις δηλώσεις Λαζόπουλου!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft


Τα πήρε στο κρανίο ο Λάκης Λαζόπουλος με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια πως ο γνωστός performer ήταν... ερωτευμένος μαζί του, και του απάντησε με το γνωστό του τρόπο... στο προχθεσινό «Αλ Τσαντίρι»!


 Όπως είναι γνωστό, ο ...
κ. Κούγιας σε ερώτηση σχετικά με προηγούμενες δηλώσεις του ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ερωτευμένος μαζί του, απάντησε: «Μου το είπε ο Στάθης Ψάλτης. Ως νέος δικηγόρος έκανα τα συμβόλαια του Ψάλτη, ο οποίος τότε ζητούσε να του γράφει τα κείμενα ο άγνωστος σε όλο τον κόσμο Λάκης Λαζόπουλος. Γνωριστήκαμε σε ένα μικρό σπίτι που είχε ο Ψάλτης στην Κυψέλη. Μετά άρχισε να γράφει κάποια θεατρικά έργα και πάντα είχε μέσα τον Αλέξη Κούγια. Ρώτησα τον Ψάλτη: "Τι έχει πάθει αυτός;", και μου είπε: "Eίναι ερωτευμένος μαζί σου"». Ε, αυτό ήταν αρκετό! Και βέβαια ο Λάκης, δεν απάντησε «ευθέως» στον ισχυρισμό Κούγια, αλλά τον χτύπησε... πλαγίως! 


Στην αρχή, το «Αλ Τσαντίρι» πρόβαλε απολαυστικό βιντεάκι με τους γνωστότερους παρουσιαστές ειδήσεων να μιλούν για το κούρεμα του ελληνικού χρέους και έπειτα να μένουν... καραφλοί! 


Λίγο αργότερα και στην προσπάθειά του, όπως είπε, να ευθυμήσει η εκπομπή και να καταφέρει να κάνει τον κόσμο να ξεχαστεί από τα τεράστια προβλήματά του, ο Λάκης επανήλθε με τη συνήθειά του που έχει μετατραπεί, όπως είπε, σε λατρεία. Το γνωστό δικηγόρο και πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια! Τι απάντησε ο Λάκης;


 «Έχω πει εγώ ότι ο Κούγιας είναι κοντός; Όχι, βέβαια. Είναι όσο δύο φερμουάρ μεσαίου μπουφάν. Είναι δύο μπουφάν άνθρωπος! Εγώ θα φέρω και μάρτυρα στα δικαστήρια να πει για το ύψος του. Τα θέλει. Όσο καιρό δεν έπαιζα κάτι σχετικά με αυτόν, το είχε μαράζι. Έλεγε, δεν θα παίξει κάτι σχετικά με μένα; Εμείς έχουμε μαλλιοτραβηχτεί με την Βατίδου... Ποιος θα πρωτοπάρει αυτό τον λεβέντη...αυτό το... τιρμπουσόν..»


Σίγουρα πάντως η παραπάνω αναφορά δεν θα μείνει ασχολίαστη από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής. Απομένει να δούμε πότε θα επιλέξει την χρονική στιγμή για να απαντήσει καθώς και το περιεχόμενο της -όπως αναμένεται- καυστικής απάντησής του.


Πηγή: Dete.gr