Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Ψυχοπαθής μαχαίρωσε γυναίκα στην Αγίου Νικολάου - Απίστευτες σκηνές στο κέντρο της πόλης!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Έγινε και αυτό σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν γνωστός στην αστυνομία και από άλλες περιπτώσεις κατά τις οποίες η ....
συμπεριφορά του ήταν αποκλίνουσα, Πατρινός, ο οποίος φέρεται ότι πάσχει από ψυχική νόσο, κρατώντας μαχαίρι κατεβηκε από το σπίτι του και μαχαίρωσε ευτυχώς ελαφρά, την… πρώτη ανυποψίαστη γυναίκα που βρήκε μπροστά του στο πεζοδρόμιο, μεταξύ των οδών Μαιζωνος και Κορίνθου.

 Στο σημείο επικράτησε πανικός, ο δράστης συνεληφθη από την ακαριαία επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης προσηχθη στο Β αστυνομικό τμήμα και μέχρι πριν από λίγο αναζητείται τρόπος μέσω Εισαγγελικής Εντολής, προκειμένου να γίνει εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο, αφού θεωρείται επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια.
Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λογο για διαφορές που φέρεται να είχε ο άνδρας με την γυναίκα, καθώς διέμεναν στην ιδία πολυκατοικία και πιθανώς να είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα στην δυσάρεστη εξέλιξη. Μάλιστα κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες λένε, ότι η επίθεση έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας και όχι στο πεζοδρόμιο….

Πηγή: TheBest.gr