Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΤΟ: Ο σεφ Καλλίδης χωρίς εσώρουχα σε κουζίνα εστιατορίου Δείτε τη φωτογραφία!!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft


Εγώ τον Βασίλη Καλλίδη τον γνώρισα πριν δύο χρόνια, όπως οι περισσότεροι εξαιτίας της τηλεόρασης. 


Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο σεφ με επικοινωνιακό χάρισμα...
που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 και μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπούσε πολύ το μαγείρεμα! 


Μετά από σπουδές στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, ταξίδεψε σε πολλές χώρες, δοκιμάζοντας γεύσεις και μυρωδιές. 


Αγαπημένες πόλεις του; Το Παρίσι, το Κάιρο, το Μαρακές και η Νέα Υόρκη. Μεγάλο του πάθος, η ιαπωνική κουζίνα και το sushi! Παρόλα αυτά, τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με την ελληνική δημιουργική κουζίνα. Και κάπου εκεί είπε να τα πετάξει όλα να μείνει με μια ποδιά και να φτιάξει αυγολέμονο γυμνός...  

Μετά από μερικές «στάσεις» σε εστιατόρια της Αθήνας, το 2005, ανοίξε μαζί με τον καλύτερό μου φίλο, τον Δημήτρη Φωτόπουλο, το ''Άνετον''. Ίσως απο το όνομα και μόνο να είναι και ο ίδιος τόσο...Άνετος μπροστά στον φακό. Ποζάρει για τον φωτογράφο Γιάννη Μπουρνιά σε ένα αφιέρωμα που περιελάμβανε 57 Αθηναίους γυμνούς. 




Για καλό σκοπό. Αλλά και πάλι ρε παιδιά...γυμνός στη λάντζα Εστιατορίου; Δε βρήκατε ένα τραπέζι με μια μακαρονάδα ή κάτι άλλο; Όπως και να χει το αγόρι απέδειξε πώς πέρα απο μάγειρας το χει και το μοντελοστήσιμο. Δείτε εσείς οι γυναίκες μια απο τις φαντασιώσεις σας...Δείτε τον μάγειρα μόνο με την ποδιά του...λίγες μέρες πρίν ξενιτευτεί.
 

Το αγορί ετοιμάζει βαλίτσες για να μεταβεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του σε τοπικό κανάλι. Ο γνωστός σεφ-παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα δεχόμενος πρόταση που του έγινε από αμερικανούς παραγωγούς. 



Όπως δήλωσε σε εφημερίδα «με είδαν Αμερικανοί παραγωγοί στο “Food & The City” που μεταδίδεται δορυφορικά εκεί, ήρθαν στην Ελλάδα, μιλήσαμε και, μετά από δύο μήνες, κλείσαμε την συμφωνία». Ο "γυμνός σέφ" αναμένεται να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα καθώς θα βρίσκεται για γυρίσματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τα απαιτούμενα γυρίσματα.


Πηγή:  gossip-tv.gr