Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Ο πόλεμος του … αρουραίου - Γέμισαν ποντίκια πολυκατοικίες στο κέντρο, λόγω σκουπιδιών - Σπέρνουν τρόμο και αηδία στους ενοίκους!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Αντιμέτωποι με τεράστια τρωκτικά έρχονται τις τελευταίες ημέρες, οι ενοικιαστές και οι διαχειριστές πολυκατοικιών στο κέντρο της Πάτρας. 
Σύμφωνα με καταγγελίες, οι αρουραίοι που υπάρχουν...
κατά δεκάδες μέσα στους τεράστιους όγκους των αμάζευτων και υπό καθεστώς σήψης απορριμμάτων, οι οποίοι στην πλειοψηφια των περιπτώσεων βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τις εισόδους, εισβάλουν στις πολυκατοικίες και σκορπούν τρόμο και αποτροπιασμό στους ενοίκους.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι διαχειριστές προσπαθούν να τους εξοντώσουν τοποθετώντας παγίδες και φάρμακα σε χώρους που είναι πιθανόν να καταλήξουν οι αρουραίοι.
Εταιρείες απολυμάνσεων σπεύδουν για να βοηθήσουν στον… πόλεμο του αρουραίου, ενώ για την αποφυγή των ανεπιθύμητων και επικινδύνων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών εισβολέων, οι πόρτες σε πολλές πολυκατοικίες κλειδώνουν για να τις ανοίγουν με τα ίδια τους τα χέρια οι ένοικοι, ώστε να μην παραμείνουν ούτε για ελάχιστα λεπτά ανοιχτές.
Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση προς κάθε κατεύθυνση, για προστασία τους από τους κινδύνους που ενέχει η επαφή τους με τα τρωκτικά η τα περιττώματα τους, με τα οποία είναι πλέον αναγκασμένοι να… ζουν μαζί!!!

Πηγή: TheBest.gr