Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κινηματογραφικό τροχαίο στη Βίλα Ρόσα - Δείτε φωτογραφίες!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή για περίπου δύο ώρες. Τυχεροί οι επιβάτες, δεν σημειώθηκε τραυματισμός.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 7:10 το...
πρωί, έξω ακριβώς από τη Βίλα Ρόσα, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο μάρκας Honda το οποίο κινούταν με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes το οποίο βρισκόταν δεξιά του δρόμου με αποτέλεσμα το πρώτο αυτοκίνητο, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν δύο άτομα, να ανατραπεί και να συγκρουστεί με διερχόμενο λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ.


Μόνο ο οδηγός του Honda οδηγήθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο απ’ όπου έφυγε λίγη ώρα αργότερα χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα ενώ, τόσο ο οδηγός του δεύτερου οχήματος όσο και οι επιβαίνοντες του αστικού, είναι καλά στην υγεία τους.
Για περίπου δύο ώρες δημιουργήθηκε τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα μιας και η κεντρική αρτηρία εισόδου και εξόδου της πόλης είχε αποκλειστεί.
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε μετά τις 9 όταν και οχήματα οδικής βοήθειας απομάκρυναν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα από το οδόστρωμα. Τα αιτία του ατυχήματος εξετάζονται από την τροχαία Κέρκυρας.
Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή με πιο πρόσφατο το δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από περίπου έναν μήνα όταν και έχασε τη ζωή του στο ίδιο ακριβώς σημείο ένας διερχόμενος μοτοσικλετιστής ο οποίος είχε συγκρουστεί με αυτοκίνητο που έβγαινε από πρατήριο υγρών καυσίμων.
ΦΩΤΟ Βασίλης Λιούμπας

Πηγή: CorfuPress.com