Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έργο τρομοκρατών η επίθεση κουκουλοφόρων σε βάση της αεροπορίας!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Στην υπόθεση, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece έχει εμπλακεί πλέον και η ΕΥΠ...

Αυτό που προβληματίζει τόσο την αερονομία όσο και τους...

πράκτορες της ΕΥΠ, που ερευνούν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι σκοπός των κουκουλοφόρων ήταν κυρίως να κλέψουν το πολεμικό τυφέκιο, τύπου G3 καθώς και όλα τα πυρομαχικά (σφαίρες) που είχε επάνω του.

Εκτιμάται ότι οι δράστες ήθελαν να είναι σίγουροι ότι θα αποκτήσουν ένα όπλο "καθαρό", το οποίος δε θα έχει εισαχθεί από την Αλβανία από αλλού κάτι το οποίο, σύμφωνα με τους πράκτορες που ερευνούν την υπόθεση, έχει δύο εκδοχές. 



Ή οι δράστες έχουν χάσει πλέον την "άκρη" τους, που έφερνε όπλα - ίσως από την Αλβανία - και κυρίως καλάσνικοφ και βρίσκεται στη φυλακή ή δε θέλουν καθόλου να χρησιμοποιήσουν τις παλιές "άκρες" και στα πλαίσια των επιχειρησιακών απαλλοτριώσεων να πήραν το όπλο, ώστε κανείς να μην ξέρει από πού προήλθε, αφού όλη η ιστορίας εξάρθρωσης της εγχώριας τρομοκρατίας έχει καταδείξει ότι οι ποινικοί ήταν αυτοί που πολλές φορές οδήγησαν την αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ στο κατώφλι των τρομοκρατών.

Ίσως να είναι και οι δύο παραπάν λόγοι, μαζί, με το γεγονός όμως ότι ήθελαν αλά... 17 Νοέμβρη κάποιοι πυρήνες τρομοκρατών να δείξουν ότι ακόμη είναι ζωντανοί. Άλλωστε μην ξεχνάμε το γεγονός ότι σε όσες γιάφκες της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" μπήκαν οι αστυνομικοί αλλά και του "Επαναστατικού Αγώνα" βρέθηκε πληθώρα όπλων και ιδιαίτερα καλάσνικοφ και σκόρπιον, όπως και ούζι!

Γεγονός, είναι, πάντως, κι αυτό είναι σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece εξαιρετικά ανησυχητικό ό,τι αν και δεν το παραδεχονται επίσημα, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έργο τρομοκρατών. Διακριτικά, την υπόθεση παρακολουθεί και η αντιτρομοκρατική.

Οι δύο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στις 02.45 τα ξημερώματα της Δευτέρας στον φρουρό αποθήκης καυσίμων της Αεροπορίας στον Αλίαρτο Βοιωτίας, τον χτύπησαν και του άρπαξαν το όπλο, ένα τυφέκιο G3 μαζί με τα πυρομαχικά που είχε.

Οι δύο κουκουλοφόροι αιφνιδίασαν τον 19χρονο φρουρό, καθώς ο ένας τον πλησίασε από μπροστά και ο άλλος από πίσω, έχοντας πριν παραβιάσει την περίφραξη, ενώ στα χτυπήματά τους ήταν ιδιαίτερα βίαιοι όσο και ακριβείς. Αντικειμενικός τους στόχος ήταν να του πάρουν το όπλο και τις σφαίρες, πράγμα που κατάφεραν. Ο σκοπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, αλλά είναι σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι και στο σώμα.

Πάντως στις καταθέσεις του έχει πέσει σε αντιφάσεις περιγράφοντας το γεγονός οπότε δεν αποκλείεται τα γεγονότα να έχουν εξέλιξη σε ότι αφορά τις πραγματικές τους διαστάσεις, γι' αυτό το λόγο όσοι μετέχουν στις έρευνες κρατούν και μια... πισινή, μήπως τελικά πρόκειται και για προσωπική υπόθεση πού ίσως να μην είναι καν θέμα εθνικής ασφάλειας, δηλαδή τρομοκρατία.



Πηγή: Planet-Greece