Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΓΙΟ: Μαθητές διέρρηξαν περίπτερο για να πάρουν μπύρες και αναψυκτικά!


Προσθήκη λεζάντας
Άφησαν το χώρο του σχολείου τους, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη και «πετάχτηκαν» σε κοντινό περίπτερο, όπου διέρρηξαν το ψυγείο του για να πάρουν μπύρες και αναψυκτικά! 


Ο λόγος για ...
δύο μαθητές, που βρίσκονταν στο υπό κατάληψη σχολικό συγκρότημα του Αιγίου όπου στεγάζονται το 1ο ΕΠΑΛ και το 2ο ΕΠΑΛ (εσπερινό).


Οι νεαροί (ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας), χθες τα ξημερώματα, έφυγαν από το χώρο του σχολείου, πήγαν σε περίπτερο της περιοχής και διέρρηξαν το ένα από τα δύο ψυγεία του, σπάζοντας την κλειδαριά(το άλλο δεν κατάφεραν να το παραβιάσουν) έχοντας μαζί τους μάλιστα και κατσαβίδι! Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, από το ψυγείο αφαίρεσαν μπύρες και αναψυκτικά αξίας 500 ευρώ. 


Η αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί για κινήσεις ύποπτων ατόμων, κατέφθασε στο σημείο και αφού διαπιστώθηκε η διάρρηξη, άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου με την συνδρομή και της Τροχαίας, «χτένισαν» την περιοχή και έφτασαν και στον περιβάλλοντα χώρο του σχολικού συγκροτήματος. Μετά από το σχετικό έλεγχο, κατάφεραν και απέσπασαν από τους δύο νεαρούς την ομολογία ότι ήταν αυτοί που διέπραξαν την διάρρηξη. 


Μάλιστα ο ένας εκ των δύο, ο αλλοδαπός, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Σχηματίστηκε δικογραφία, οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. 


Δημήτρης Ζωιτσούδης
Πηγή: aigialeianews.gr