Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ "ΒΗΜΑ": Εσείς εκεί στη Συγγρού καταλάβατε τι πάει να γίνει;


Και δεύτερη επίθεση μέσα σε δύο εβδομάδες γίνεται από το αυριανό –Κυριακάτικο Βήμα-οπως μαθαίνουμε εναντίον της κυβέρνησης Καραμανλή.

Το γεγονός δεν είναι τυχαίο και δεν σχετίζεται με την κυβέρνηση.

Αλλοίμονον εάν πιστεύουν...

ορισμένοι-ούτε στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση δεν υπάρχουν τέτοιοι-ότι η υπενθύμιση των σφαλμάτων της κυβέρνησης Καραμανλή, θα δώσει έστω και δευτερόλεπτα ανάσας στην κυβέρνηση (;) Παπανδρέου. Δυστυχώς η επίθεση από ορισμένους, συγκεκριμένους κύκλους, αποδίδεται στην Συγγρού.....


Είναι σαφές ότι ορισμένοι περι τον Σαμαρά ,τον συνεβούλευσαν πως θα πρέπει να λήξει το κεφάλαιο Καραμανλή .Οι φόβοι τους περί επανόδου Καραμανλή ,δυστυχώς επαληθεύονται, καθώς και έρευνα της κοινής γνώμης, απόδεικνύει ότι την επάνοδό του επιθυμεί η απόλυτη πλειοψηφία των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα η συμπάθεια και η αποδοχή προς το πρόσωπό του, επεκτείνεται και σε μεγάλο μέρος της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ .

Έτσι μετά την …πρόσληψη του υιου Ψυχάρη, ως διπλωματικού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά-Αντώνη αδιαάφθορε απέναντι στα σαλόνια και …τ αλώνια-ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση.Την προηγούμενη εβδομάδα, ο μεν Ψυχάρης, έκανε επίθεση στον Καραμανλή, η δε εφημερίδα του –το Βήμα-φιλοξενούσε άρθρο του Αντώνη Σαμαρά.

Αύριο το ίδιο… ευαγγέλιο, περι ευθυνων της κυβέρνησης Καραμανλη ,για τα χάλια για τα οποία ακόμη και οι πέτρες πλεόν γνωρίζουν ότι ευθύνεται ο… ακατονόμαστος και η σημερινή κυβέρνηση.

Το πλέον άθλιο όμως εκ μέρους της Συγγρού, είναι πως η σημερινή ηγεσία και τα εξαπτέρυγά της-με τα ανεξάρτητα εναντίον των διαπλεκόμενων χριμιντρίσματά τους-δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τις αποκαλυψεις των Επίκαιρων, που δικαιώνουν τον Καραμανλή ,ούτε έστω και ένα στέλεχός τους ,μίλησε για τις αθλιότητες των αμερικάνων .Ουύτε κιχ δεν έχει βγάλει στέλεχος του Σαμαρά ,για τις αποκαλύψεις των Επίκαιρων που πούλησαν περισσότερα από εξήντα χιλιάδες φύλλα.

Αν νομίζεις Αντώνη ,ότι με τέτοιο τρόπο ,θα κυβερνήσεις είσαι γελασμένος .

Ούτε να καθήσεις στην πρωθυπουργική καρέκλα του Μαξίμου ,δεν θα μπορέσεις…Ρετάλια είστε όλοι σας στην Συγγρού;



Πηγή: exofitsio.blogspot.com