Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΚΡΗΤΗ: Δύο Έλληνες κι ένας Αλβανός στο δόκανο των αρχών για διακίνηση ηρωίνης- Τρεις συλλήψεις στη Σητεία !

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Στα χέρια των διωκτικών αρχών  έπεσαν από  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, ένας Έλληνας ημεδαπός κι ένας αλλοδαπός, ηλικίας ...
32 και 38 ετών αντίστοιχα, για κατοχή, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι οι συλληφθέντες  κατέχουν, διακινούν κα εμπορεύονται ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας και του Ηρακλείου, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος Έλληνας κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 26 γρ.

Την ηρωίνη, όπως προέκυψε από τη  προανάκριση και την  αστυνομική έρευνα, είχε αγοράσει την προηγούμενη ημέρα σε περιοχή του Ηρακλείου από τον 38χρονο αλλοδαπό.

Ακολούθως, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, στο πλαίσιο της οποίας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού, συμφωνήθηκε με αστυνομικό που παρίστανε τον αγοραστή η αγοραπωλησία ποσότητας ηρωίνης.

 Κατά το χρόνο παράδοσης της ποσότητας της ναρκωτικής ουσίας, συνελήφθη ο 38χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού  βάρους208 γραμμαρίων

Η ποσότητα ηρωίνης που κατασχέθηκε ανέρχεται συνολικά σε234,4 γραμμάρια.Οι συλληφθέντες, με τηδικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.  



Πηγή: CretaLive.gr