Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οι κουκουλοφόροι κατέβηκαν με αλυσοπρίονο στο βιβλιοπωλειο του Άδωνι Γεωργιάδη - Δείτε φωτογραφίες!


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το καμένο βιβλιοπωλείο του ΓεωργιάδηΑπίστευτο! Οι κουκουλοφόροι περιφέρονταν με αλυσοπρίονο μες στα Εξάρχεια, έκοβαν επί ώρα την σιδεριά στο πίσω μέρος του βιβλιοπωλείου του Άδωνι Γεωργιάδη, έριξαν την μολότοφ ανενόχλητοι και κανένας αστυνομικός δεν μπόρεσε να τους συλλάβει! 


Η ομάδα ΔΕΛΤΑ που υποτίθεται...
ότι περιφέρεται στην περιοχή τι κάνει; Μήπως ο ρόλος της είναι καθαρά διακοσμητικός ή για να κοπανάει δημοσιογράφους και πολίτες; Τα ΜΑΤ που βρίσκονταν στην Ιπποκράτους και η άλλη διμοιρία που ήταν στην Χαριλάου Τρικούπη; Ούτε αυτοί είδαν τίποτα... με κουκούλες! Δείτε τις φωτογραφίες....


Ήταν λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ομάδα αγνώστων, που φόραγαν κουκούλες και γάντια στα χέρια, πυρπόλησε το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στα Εξάρχεια. Οι εμπρηστές δεν «χτύπησαν» από τη βιτρίνα – είσοδο του καταστήματος, επί της οδού Σόλωνος, αλλά από την πίσω πόρτα που βγαίνει στον πεζόδρομο της Οδού Λόντου.

Με αλυσοπρίονο έκοψαν τις σιδεριές σε παράθυρο του παταριού και πέταξαν μέσα τη μολότοφ. Το εσωτερικό λαμπάδιασε αμέσως αφού εκεί είναι η αποθήκη των βιβλίων, τα οποία και καταστράφηκαν ολοσχερώς. Στη συνέχεια και δίχως καθυστέρηση οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν στα στενά των Εξαρχείων, ενώ η επέμβαση τόσο της αστυνομίας όσο και της πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Μετά τις 12.00 έφτασε στο σημείο και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ενημερώθηκε από τους άνδρες της αστυνομίας και μετά από ένα τέταρτο αποχώρησε αφήνοντας πίσω τον αδελφό του Λεωνίδα να καθαρίζει τα αποκαΐδια…


Η πυροσβεστική χρειάστηκε να σπάσει την πίσω πόρτα του καταστήματος, επί της οδού Λόντου, για να σβήσει την πυρκαγιά.



Τα καμένα βιβλία που βρίσκονταν στο πατάρι και έριξαν οι πυροσβέστες στον πεζόδρομο της Λόντου.


Από αυτό το παράθυρο, του παταριού, πέταξαν τη μολότοφ στο πατάρι του βιβλιοπωλείου.

Πυροσβεστικό όχημα σταθμευμένο στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Η επέμβαση ήταν άμεση...


πηγή φωτογραφιών tsantiri.gr
Πηγή κειμένου: Planet-Greece