Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ύστατη προσπάθεια για εθνική συνεννόηση!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft


Δύο χρόνια μετά την περίφημη ομολογία του ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επικαλείται τις θυσίες του …
διεφθαρμένου λαού του και ζητά αποφάσεις που να εξασφαλίζουν τον έλληνα πολίτη, αλλά και να αρθούν σημαντικά τα βάρη που σηκώνει στις πλάτες του. 

Σε δραματικούς τόνους ο πρωθυπουργός, βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο όπου είχε συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, μίλησε και πάλι για εθνικό καθήκον κάνοντας μια ύστατη έκκληση προς τους πολιτικούς αρχηγούς της χώρας να συμβάλλουν όλοι στη λύση της διεξόδου της χώρας από το αδιέξοδο.

«Ώρα για να πάρουμε πολιτικές αποφάσεις κι εμείς και η Ευρώπη» ανέφερε στις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, ο οποίος αναγνωρίζει τώρα ότι η οικονομική κρίση είναι ευρωπαϊκή κι όχι ελληνική.

Ευελπιστεί για λύση για πρωθυπουργός, δηλώνοντας έτσι και ο ίδιος αναρωτιέται για το μέλλον της χώρας, μετά και από τις αποφάσεις της Τετάρτης.

«Αυτό είναι το εθνικό μας καθήκον και σ’ αυτό το στόχο όλοι πρέπει να συμβάλουν ακόμη και οι τράπεζες. Θα πρέπει να εξυγιανθούν και να σηκώσουν ένα μέρος του βάρους, ώστε να γίνει δίκαιη κατανομή του βάρους του εθνικού μας χρέους».



Πηγή: Apospasma.gr