Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πρωτοφανής προσέλευση στη διαδήλωση - Δείτε τα βίντεο!

εικόνα αρχείου
Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



Πρωτοφανής η προσέλευση του κόσμου , για την πόλη της Καλαμάτας , στις δύο πορείες 
(Εργατικού Κέντρου + Ανοιχτής Συνέλευσης απο τη μία και του ΠΑΜΕ απο την άλλη).


Όλοι όσοι συνηθίζουν να "κατεβαίνουν" σε ...
διαδηλώσεις εδώ και χρόνια, είχαν να το λένε πως ποτέ ξανά δεν είχαν δει τόσο μεγάλη συμμετοχή !!!


Η πορεία Εργατικού Κέντρου και Ανοιχτής Συνέλευσης  κινήθηκε κυρίως στον κεντρικό δρόμο της πόλης ( Αριστομένους). 


Είχε παλμό και ακούστηκαν συνθήματα. Το σύνθημα που δονούσε την πλατεία της πόλης , όμως, περισσότερο απο κάθε άλλο ήταν το " ΨΩΜΙ  ΠΑΙΔΕΙΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73" .
















Δυστυχώς για άλλη μια φορα οι εργατοπατέρες αφού οδήγησαν τους διαδηλωτές πίσω στο σημείο απο όπου είχε ξεκινήσει η πορεία, του ζήτησαν να διαλυθεί και τον έστειλαν σπίτι του !!!!!!!!


Η Ανοιχτή Συνέλευση προχώρησε με σκοπό να κάνει κατάληψη στο Δημαρχείο ( πεζόδρομος Αριστομένους) , αλλά το Δημαρχείο ήταν κλειστό και κλειδωμένο απο τους εργαζόμενους. Το ΠΑΜΕ έκανε κατάληψη στο Κτίριο της Νομαρχίας!


Για το απόγευμα στις 7:00 υπάρχει κάλεσμα απο την Ανοιχτή Συνέλευση και την επιτροπή " ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" για νέα συνάντηση μπροστά στο δημαρχείο.


Για άλλη μια φορά οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες δεξιάς - ΜΠΑΤΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρέτησαν άριστα τα αφεντικά τους !!! Αντί να κρατήσουν τον κόσμο έξω στον δρόμο, σήμερα που δίνεται η πιο σημαντική ίσως μάχη της μεταπολίτευσης , προτίμησαν να τον στείλουν σαν πρόβατο στο μαντρί για να μην ενοχλεί !!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ !!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ  !!! Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!


Πηγή κειμένου: athens.indymedia.org