Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ: «Δυνατός αντίπαλος η Ντόρτμουντ»!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft


Δύσκολο βράδυ περιμένει τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική του Champions League, σύμφωνα με τα προγνωστικά του Ερνέστο Βαλβέρδε, που ...
περιμένει τουλάχιστον η ατμόσφαιρα του «Καραϊσκάκης» να επηρεάσει θετικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.


Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τους πρωταθλητές Γερμανίας έπειτα από μία καλή εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς» με την Άρσεναλ, η οποία όμως δεν καρποφόρησε βαθμούς.

Το στοίχημα πλέον και αρκετά επιτακτικό είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο ευρωπαϊκό όνειρο.

Η μέτρια πορεία των Γερμανών στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπορεί να δίνει ελπίδες, αλλά ο Ισπανός τεχνικός δεν επαναπαύεται, θεωρώντας ότι η Ντόρτμουντ παραμένει πάντα επικίνδυνη καθώς ακόμη δεν έχει δείξει τις πραγματικές της δυνάμεις.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας απέναντι στην Άρσεναλ αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, λόγω της αποτελεσματικότητας της Άρσεναλ. Θέλαμε τους βαθμούς για να ανέβει η ψυχολογία μας. Όμως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολο όμιλο.

Μου προκάλεσε έκπληξη η ήττα της Ντόρτμουντ από τη Μαρσέιγ με 3-0, γιατί είναι καλή ομάδα, πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Στο πρώτο ματς με την Άρσεναλ άξιζαν τη νίκη και δεν πιστεύω πως το 1-1 ήταν άδικο αποτέλεσμα. Η Ντόρτμουντ είναι δυνατός αντίπαλος, πολύ δυνατός. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας.

Έχουμε οπαδούς που μας υποστηρίζουν ένθερμα στα παιχνίδια και προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, αλλά πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και εκτός έδρας», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Επιμέλεια - πηγή κειμένου: Κατερινα Μπιτιτσιου