Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΞΑΝΘΗ: Περισσότερες από 4.000 οι φωνές διαμαρτυρίας - Λαοθάλασσα κατά των μέτρων της Κυβέρνησης!

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft



-Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, έκλεισαν συμβολικά την είσοδο του Εμπορικού Πάρκου στον Ζυγό, το οποίο λειτουργούσε κανονικά, απαγορεύοντας στα αυτοκίνητα να εισέλθουν στον χώρο στάθμευσης μέχρι τις 14:00
-Υβριστικά συνθήματα κατά Ξυνίδη από....
διαμαρτυρόμενους αγανακτισμένους συμμετέχοντες στην πορεία

Πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου στην πορεία που πραγματοποιήθηκε το πρωί στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από 4.000 διαδηλωτές, οι οποίοι στο διάβα τους εξέφραζαν την αγανάκτηση τους απέναντι στην πολιτική της Κυβέρνησης, φωνάζοντας συνθήματα. 


Δεν έλειψαν τα υβριστικά συνθήματα κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη, την στιγμή που η πορεία περνούσε μπροστά από το πολιτικό του γραφείο στην Μ. Καραολή. Η πανξανθιώτικη αυτή κινητοποίηση όμως, έκρυβε και αρκετά παρατράγουδα, αφού στην πορεία είδαμε να λαμβάνουν μέρος διαμαρτυρόμενοι, ακόμα και αυτοί που έχουν σπίτια στην Μύκονο, ενώ αρκετοί Ξανθιώτες επέλεξαν την Συμπρωτεύουσα για να κάνουν μια βόλτα στην Αγορά. Στην Απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχε και ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, μέλη του οποίου με το που πληροφορήθηκαν ότι τα πολυκαταστήματα στο Εμπορικό Πάρκο του Ζυγού λειτουργούσαν, μετέβησαν εκεί και έκλεισαν την είσοδο, αποτρέποντας όλους όσους ήθελαν να ψωνίσουν.




Πηγή:fonitisxanthis.gr