Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΚΩΣ: Γνωστός ψαροντουφεκάς διέσωσε καρέτα-καρέτα σπρώχνοντας την επί 2 ώρες για να την βγάλει στην Αλυκή - Δείτε τα βίντεο!



Το περιστατικό συνέβη προ ημερών αλλά χρειάστηκε να επιμείνουμε αρκετά για να πάρουμε το σχετικό υλικό από τον φίλο του, μιας και ο γνωστός (και για τη σεμνότητα του) ψαροντουφεκάς, δεν έδινε ...
την έγκριση του ώστε να μην θεωρηθεί από κάποιους ως "αυτοπροβολή..."
Το θέμα έχει ως εξής: στα ανοιχτά μεταξύ Αλυκής και Ψερίμου οι δύο φίλοι εντόπιασαν καρέτα-καρέτα μπλεγμένη σε παραγάδι.
Να της κόψουν τις μπετονιές επί τόπου ήταν αδύνατο, όπως και να την ανεβάσουν στο φουσκωτό ή να την δέσουν και να την τραβήξουν, αφού η μεγαλόσωμη θαλάσσια χελώνα αντιδρούσε έντονα και τους έδειχνε τα δόντια της.
Οπότε ο ένας (φωτο) άρχισε να την σπρώχνει με τα χέρια από πίσω για να την βγάλει τελικά στην παραλία της Αλυκής υπό τα έκπληκτα μάτια περίπου 50 γυμνιστών που μαζεύτηκαν για να παρακολουθήσουν το θέαμα (υπάρχει κ σχετική φώτο)
Τελικά στην παραλία τις έκοψαν τις μπετονιές και την ξανάσπρωξαν στη θάλασσα... (Πάντως όπως μας είπε ο εν λόγω φίλος, αυτό που του έμεινε ήταν η "ματιά ευγνωμοσύνης" του θαλάσσιου ζώου...)
Πηγή: aegeanews.gr