Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΚΡΗΤΗ: Εξονυχιστικές εξετάσεις στο 17χρονο ποδοσφαιριστή που χθες εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και χαμηλό αιματοκρίτη!


"Ταλαιπωρημένο, αλλά σε καλή κατάσταση" λέει για το 17χρονο ποδοσφαιριστή, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Κοκκίνης, μιλώντας στο Cretalive για την κατάσταση του νεαρού αθλητή, που χθες εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό...
πυρετό και χαμηλό αιματοκρίτη.

Το 17χρονο έχει αναλάβει ο γιατρός Γιώργος Κουβίδης, ενώ απέναντι στο αίτημα των γονιών του νεαρού που ζητούν να επιτραπεί σε εξωνοσοκομειακούς γιατρούς να εξετάσουν το 17χρονο, ο Νίκος Κοκκίνης απαντά "δεν υπάρχουν στεγανά στο ΠΑΓΝΗ, όταν διακυβεύεται η ζωή ενός νέου ανθρώπου", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ικανοποιηθεί το αίτημα των γονιών, αν κριθεί απαραίτητο.

Ο κ.Κοκκίνης επισκέφθηκε το πρωί το 17χρονο και διαπίστωσε ότι αν και ταλαιπωρημένος είναι σε καλή κατάσταση. Πάντως οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ έχουν "σκύψει" πάνω από το 17χρονο, ο οποίος θα υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις σε όλα τα επίπεδα για να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα και η διάστασή του. 



Πηγή: CretaLive.gr