Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

"THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN - Part 1": Έρχεται στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!!


Η Bella (Kristen Stewart) και ο Edward (Robert Pattinson) ανακοινώνουν στον πατέρα της, Charlie (Billy Burke), ότι σκοπεύουν να παντρευτούν.


 Ο γάμος γίνεται στην οικία των Cullen και το ζευγάρι φεύγει για μήνα του μέλιτος σε μία ...
απόμερη ακτή της Βραζιλίας


Εκεί η Bella θα μείνει έγκυος καιόλα μοιάζουν επιτέλους ειδυλλιακά. Μόνο που το μωρό που έρχεται πέραν ότι αποδυναμώνει επικίνδυνα τη Bella, αποτελεί απειλή τόσο για τον Jacob (Taylor Lautner) και την υπόλοιπη... λυκογένεια όσο και για τα βαμπίρ.




Το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της best-seller σειράς της Stephenie Meyer με τίτλο 'Breaking Dawn' σπάει σε δύο κινηματογραφικά μέρη, κατά τα πρότυπα του τελευταίου Harry Potter.

 Επιχειρηματικά σκεπτόμενοι, μία τέτοια απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και η τεράστια επιτυχία που είχαν τα «Twilight», «New Moon» και «Eclipse» στη μεγάλη οθόνη και ειδικά στο εφηβικό κοινό δίνουν πάτημα για τέτοιου είδους εγχειρήματα.

 Από την άλλη βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν - εκτός των άλλων - ξεχειλωμένο το στόρι των δύο τελευταίων ταινιών της saga. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πρώτο μέρος του «Breaking Dawn» έρχεται εντός του 2011, ενώ το δεύτερο ένα χρόνο μετά.

Τη σκηνοθετική σκυτάλη παραλαμβάνει αυτή τη φορά ο Bill CondonKinsey» 2004, «Dreamgirls» 2006), ο τέταρτος σκηνοθέτης που αναλαμβάνει ταινία της saga και ο τρίτος κατά σειρά άνδρας, μετά το επιτυχημένο έναυσμα της Catherine Hardwicke. Αντιθέτως, σταθερή παραμένει η Melissa Rosenberg στη διασκευή του σεναρίου, ενώ η διεύθυνση φωτογραφίας ανατίθεται στον Μεξικανό Guillermo Navarro, ο οποίος έκανε παπάδες στο εξαιρετικό «Pan's Labyrinth» ("Ο Λαβύρινθος Του Πάνα" 2006) του Guillermo del Toro.

Πηγή: Cinema.gr