Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

"SHARK NIGHT": Έρχεται στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!


Η Sara (Sara Paxton) και οι φίλοι της παίρνουν περιχαρείς το ταχύπλοο με κατεύθυνση το υπέροχο νησί της λίμνης Λουιζιάνα


Εκεί, στο εξοχικό των γονιών της περιμένουν να περάσουν ένα τέλειο καλοκαιρινό σαββατοκύριακο γεμάτο από βουτιές στα ...
καταγάλανα νερά και πάρτι.


 Η διάθεση όμως θα τους κοπεί μαχαίρι όταν ανακαλύψουν - με τον τρόπο που όλοι υποψιάζεστε - πως η πανέμορφη λίμνη με το θαλασσινό νερό είναι γεμάτη από τεράστιους πεινασμένους καρχαρίες. Η απόδραση από το νησί θα αποδειχθεί τελικά μία ανελέητα αιματηρή υπόθεση τρισδιάστατης μορφής!




Καλλίπυγοι φοιτητές καταλήγουν βορά στα σαγόνια των τρομερών - στην όψη τουλάχιστον - σαρκοβόρων πλασμάτων, τα οποία έχουν από καιρό φτιάξει κακό όνομα στη θαλάσσια πιάτσα, κυρίως λόγω ταινιών όπως το θρυλικό «Jaws» του Spielberg και το «Deep Blue Sea».

Το «Shark Night 3D» διατρανώνει από τον τίτλο ακόμα την τρισδιάστατη οπτική του, γεγονός που θα πρέπει να μας προετοιμάζει για ένα άγριο πετσόκομμα. Οι φαν του είδους ελπίζουν να αποδειχθεί ανάλογα διασκεδαστικό του πρόσφατου και ομολογουμένως εντυπωσιακότατου remake «Piranha 3D».

Μεταξύ των νεαρών πρωταγωνιστών βρίσκουμε τους Sara Paxton («Last House On The Left»), Dustin Milligan (της σειράς "90210"), Chris Carmack, Joel David Moore («Avatar»), Chris Zylka (του επερχόμενου «The Amazing Spider Man») και Katharine McPhee, ενώ συμμετέχει και ο συνηθισμένος στα αίματα Ving Rhames των «Pulp Fiction», «Dawn Of The Dead» και «Piranha 3D». Σκηνοθετεί ο επίσης "αιμοβόρος" David R. Ellis του δεύτερου και του τέταρτου «Final Destination» καθώς και του «Snakes On A Plane».

Πηγή: Cinema.gr