Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ROBERT PATTINSON: Ηχογραφεί το πρώτο του album;


Το βράδυ της Τρίτης, μια καταιγίδα φημών σε online γνωστούς προορισμούς, όπως το Us Weekly, ανέφερε ότι ο Robert Pattinson αναμένεται λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 να κυκλοφορήσει το πρώτο του album.

Ενώ όλοι οι ...
 Twihards περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας κατά την διάρκεια της ημέρας, τελικά ο R-Patz τους διέψευσε όλους, καθώς μέσω του εκπροσώπου του διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο studio στα νέα του τραγούδια.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στο MTV: «Οι φήμες είναι απόλυτα αναληθείς. Ο Robert Pattinson δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο album αυτή τη χρονική στιγμή.»
Βέβαια, ο σκηνοθέτης του “Breaking Dawn” Bill Condon, σε δηλώσεις του στο MTV δεν έχει κρύψει ότι μπορεί να ακούσουμε και κάποιους πρωταγωνιστές της ταινίας στο soundtrack: «Γιατί όχι; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Έχουμε ήδη μαζέψει 15 τραγούδια!» δήλωσε στο Comic Con Festival. O R-Patz πάντως έχει τραγουδήσει τα Never Think” “Let Me Sign στο soundtrack του “Twilight”.

Πηγή: mtvgreece.gr