Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

REC: Σαρώνουν με το Chocolate - Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξή τους!

Ένα νεοσύστατο μουσικό κράμα, από διαφορετικής μουσικής καταβολής ανθρώπους, ο Άρης Λουμάκης, ο Γιάννης (Moixos24) Ρουσσουνέλος και η Ναυσικά Σαραντοπούλου, δημιούργησαν την βάση της ιδέας που αποτελεί  τους REC, ένα συγκρότημα που όλοι αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή...




Ο Άρης Λουμάκης μας μιλά αποκλειστικά


Άρη, ένα τραγούδι το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ραδιόφωνα αλλά και στα χείλη μας είναι το “Chocolate”....Θέλεις να μας δώσεις μια ιδέα του πόσο μεγάλη ακριβώς είναι η επιτυχία αυτή;
Σύμφωνα με τον επίσημο φορέα καταμέτρησης της IFPI, το “Σοκολά” βρίσκεται στην πρώτη θέση -στο ελληνικό και στο ξένο ρεπερτόριο- από την 1 Ιουνίου μέχρι και την τελευταία μέρα του Αυγούστου.
Αποτέλεσμα της επιτυχίας αυτής είναι οι 75(!) sold out συναυλίες που κάναμε σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα σε 90 μέρες κάτι το οποίο είναι πρωτόγνωρο για εμάς!



Πώς βιώνετε, εσείς που είστε τρία νέα παιδιά, την τόσο μεγάλη και σύντομη επιτυχία;
Απόλυτα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει όλο αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο ούτε το τι σημαίνει να είσαι νούμερο 1 στα ραδιόφωνα με το τραγούδι σου. Όσον αφορά το “Σοκολά” είναι αποτέλεσμα δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας από τον παραγωγό μας Χριστόδουλο Σιγανό, από τον Βαλεντίνο και από μας.

Το τραγούδι αυτό μιλάει για το καλοκαίρι, για τις διακοπές κάτι το οποίο γουστάρουν οι Έλληνες γι' αυτό και το αγκάλιασαν τόσο θερμά.





Θα εμφανιστείτε σε κάποιο μαγαζί τον Χειμώνα ώστε να μπορέσουν να σας δουν οι θαυμαστές σας από κοντά;
Στην παρούσα χρονική στιγμή είμαστε αρνητικοί στο να εμφανιστούμε σε κάποια “λαική” πίστα για τον μόνο λόγο ότι θέλουμε να βρισκόμαστε κοντά στον κόσμο που αγαπά τη μουσική μας.

Για αυτό ακριβώς προγραμματίσαμε εμφανίσεις σε Ουάσινγκτον, Ελβετία, Γερμανία και σε πολλές ακόμα χώρες...όπου υπάρχουν Έλληνες θα τους επισκεφτούμε ώστε να τους γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν από κοντά.


Θα δούμε κάποια συνεργασία έκπληξη από εσάς; Ίσως κάποιο ντουέτο με γνωστό καλλιτέχνη;
Την επιμέλεια και γενικά για ότι έχει να κάνει με τις συνεργασίες μας υπεύθυνος είναι ο παραγωγός μας Χριστόδουλος Σιγανός στον οποίο έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη.
Εμείς σαν συγκρότημα είμαστε ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες, νέες προκλήσεις και οτιδήποτε συμβάλει στην καλή μουσική και μπορεί να δώσει “φτερά” σε ένα τραγούδι.



Δισκογραφικά τι νέα να περιμένουμε από εσάς;
Τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοέμβρη θα κυκλοφορήσει το νέο single και το video clip μας...Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο τραγούδι όμως.

Ακούμε διάφορα, θα καταλήξουμε όμως σε ένα....

Βέβαια δεν αποκλείει τίποτα στο να βγάλουμε και άλλο single σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου, γιατί ο παραγωγός μας είναι πολύ ανήσυχος καλλιτεχνικά και δουλεύει συνεχώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
.







Πηγή: ladynews.gr