Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

QUIZ: Έφτασε η ώρα του διαζυγίου για V.I.P. ζευγάρι! Για ποιό;;


Ανήκουν και οι δυο στα πιο γνωστά ονόματα του socializing.


 Είναι περιζήτητοι καλεσμένοι, πολύ γνωστά ονόματα της κοσμικής ζωής και όχι μόνο και εξαιρετικά πετυχημένοι ο καθένας στον τομέα του. 


Πριν αρκετά χρόνια οι δυο αυτοί άνθρωποι αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου φουλ ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι τότε. Ο γάμος τους μάλιστα αποτέλεσε ένα από τα ...
πιο συζητημένα γεγονότα της χρονιάς εκείνης . 


Όσα χρόνια είναι παντρεμένοι και συμβιώνουν ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε πως η σχέση τους δεν είναι ιδανική καθώς κανείς από τους δυο δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια και φήμες! Δυστυχώς, όμως, για άλλη μια φορά καταλήγουμε στη γνωστή ρήση «τα φαινόμενα απατούν». 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, το πασίγνωστο και ταιριαστό- τουλάχιστον φαινομενικά ως τώρα- ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο γάμο του και όχι μόνο περνάει απλά κρίση και έχει πάρει απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του αλλά έχει ήδη προχωρήσει και στις διαδικασίες διαζυγίου. 


Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν κοινοί τους φίλοι, οι δυο τους έκαναν μεγάλες προσπάθειες για να μη φτάσουν σε αυτή την κατάληξη και για να σώσουν το γάμο τους αλλά μάταια… Το νερό είχε ήδη μπει στ’ αυλάκι και όλα ήταν θέμα χρόνου. 


Το ζευγάρι, πλέον, το μόνο που επιθυμεί είναι να γίνουν όλες οι διαδικασίες όσο πιο αθόρυβα γίνεται τουλάχιστον μέχρι το διαζύγιο να είναι γεγονός και οι πληγές να έχουν επουλωθεί.


Πηγή: Gossip-Tv.gr