Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"MIDNIGHT IN PARIS": Η ταινία του Wooddy Allen και τη Carla Bruni έρχεται στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!


Ο Gil (Owen Wilson) και η Inez (Rachel McAdams) εκδράμουν για το Παρίσι στα πλαίσια ενός επαγγελματικού ταξιδιού των γονιών της Inez. Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι, αρραβωνιασμένοι και σκοπεύουν να παντρευτούν το προσεχές φθινόπωρο. 


Ο Gil ωστόσο είναι ένας συγγραφέας που παλεύει να ...
βρει την έμπνευσή του, λατρεύει το Παρίσι και θα ήθελε πολύ μετά το γάμο τους να μετακομίσουν εκεί. Η Inez από μεριάς της δε συμμερίζεται το όνειρο αυτό καθώς επίσης και το θαυμασμό που τρέφει εκείνος για τη δεκαετία του '20. Όταν εκείνη θα βγει για χορό με φίλους της, ο Gil θα βρει την ευκαιρία για ένα μεταμεσονύκτιο περίπατο, κατά τον οποίο θα συνειδητοποιήσει πως η πόλη αυτή αποτελεί μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τη δουλειά του. 


Όσο όμως εθίζεται σε αυτούς τους νυχτερινούς περιπάτους που τον οδηγούν όλο και πιο κοντά στην καρδιά της πόλης, τόσο περισσότερο απομακρύνεται από τη γυναίκα που σχεδιάζει να παντρευτεί.


Διανύοντας αισίως την όγδοη δεκαετία της ζωής του, ο ασταμάτητος Woody Allen συνεχίζει τη φιλμική περιοδεία του στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Ύστερα από το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη σειρά παίρνει το Παρίσι, με το «Midnight In Paris». Ήταν η ταινία που είχε την τιμή να ανοίξει την αυλαία στο πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών, ενώ οι κριτικές που το συνοδεύουν από το εξωτερικό είναι διθυραμβικές.


 Ο λατρεμένος μας Woody για ακόμα μία φορά προσελκύει δυνατά ονόματα, καθώς πέραν των Owen Wilson, Rachel McAdams, Michael Sheen, Adrien Brody, Marion Cotillard και Kathy Bates, σύντομο πέρασμα από το φιλμ θα κάνει και η Carla Bruni, που εκτός από διάσημο top-model και τραγουδίστρια είναι φυσικά η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Nicolas Sarcozy.





Πηγή: cinemanews.gr