Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

"Final Destination 5": Ο θάνατος επανέρχεται στους κινηματογράφους και είναι 3D - Δείτε το trailer!


Μία χούφτα ανθρώπων θα γλιτώσουν από την κατάρρευση μίας κρεμαστής γέφυρας που οδήγησε στο θάνατο δεκάδες άλλους. Η σωτηρία τους οφείλεται στο ότι κάποιος από αυτούς είδε όραμα τι επρόκειτο να συμβεί. 


Όμως ο Χάρος σιχαίνεται να του αλλάζουν τα σχέδια, γι αυτό και θα κυνηγήσει όλους τους επιζήσαντες μέχρις ότου ...
τους στείλει στραπατσαρισμένους στον τάφο, έτσι για να μάθουν να φέρονται. Όπως έκανε και σ' αυτούς που γλίτωσαν από το αεροπορικό δυστύχημα, κι εκείνους που τη σκαπούλαραν τότε από τον αυτοκινητόδρομο, κι αυτούς από το roller-coaster, κι από αυτούς που...


Τρία μόνο πράγματα παραμένουν σταθερά σε κάθε «Final Destination»: η New Line, ο Jeffrey Reddick που επιφορτίζεται το βάρος (;) του να στήνει τους εκάστοτε αναλώσιμους χαρακτήρες και φυσικά ο Χάρος που τους παίρνει όλους. Από τη στιγμή που 'τα φέρνει' τα φράγκα το συγκεκριμένο saga, οι παραγωγοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το τραβήξουν από τα μαλλιά με μοναδικό στόχο να δείξουν στο κοινό όσο πιο πρωτότυπες και ανατριχιαστικές σκηνές θανάτων. Το προηγούμενο μάλιστα («The Final Destination» - 2009) βγήκε και σε 3D, έτσι, για να αγαλλιάσει η ψυχούλα του αιμοβόρου θεατή, που λαχταρά περισσότερο κι από το Χάρο να δει νεαρούς ήρωες στη μηχανή του κιμά.


Για το «Final Destination 5» το 3D θεωρείται πλέον αυτονόητο. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει για πρώτη φορά στη σειρά ο Steven Quale, που μπορεί να υπερηφανεύεται για το ότι έχει θητεύσει στο πλευρό του James Cameron για τα «Avatar» και «Titanic» ως second-unit-director. Το σενάριο υπογράφει ο Eric Heisserer που στη σύντομη ως τώρα καριέρα του έχει δουλέψει από το ίδιο πόστο στα remake των «A Nightmare On Elm Street» και «The Thing», με το τελευταίο ειδικά να το αναμένουμε εναγωνίως.





Πηγή:cinemanews.gr