Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"DON'T BE AFRAID OF THE DARK": Έρχεται στους κινηματογράφους - Δείτε το trailer!


Η μικρή Sally (Bailee Madison), πάει να μείνει στο Rhode Island, μαζί με τον πατέρα της, Alex (Guy Pearce) και τη νέα του κοπέλα, την Kim (Katie Holmes). 


Καθώς εξερευνά το νέο της σπίτι, ένα επιβλητικό αρχοντικό του 19ου αιώνα το οποίο βρίσκεται ακόμα σε ...
φάση επισκευών, αρχίζει να ακούει φωνές προερχόμενες από το υπόγειο. Καθώς ανταποκρίνεται στο κάλεσμά τους, ανακαλύπτει πως οι φωνές αυτές ανήκουν σε σκοτεινά πλάσματα, τα οποία αποσκοπούν να την πάρουν και να την κάνουν δική τους.


Ο Guillermo del Toro του εντυπωσιακού «Pan's Labyrinth» παρουσιάζει το remake του «Don't Be Afraid Of The Dark», μίας τηλεταινίας του 1973 την οποία θεωρεί την τρομακτικότερη τηλεοπτική παραγωγή που έγινε ποτέ. Ο ίδιος συνυπογράφει με τον Matthew Robbins (συνεργάτη του στο «Mimic») τη διασκευή του πρωτότυπου σεναρίου του Nigel McKeand, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Troy Nixey, πραγματοποιώντας το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε μεγάλου μήκους παραγωγή.


 Για τον del Toro που λατρεύει το σκοτάδι και το σινεμά του φανταστικού, το «Don't Be Afraid Of The Dark» αποτελεί κάτι σαν προσωπικό στοίχημα, δεδομένης και της λατρείας του για το πρωτότυπο. Εμείς, πάλι, ελπίζουμε πως οι προσδοκίες και τα θετικά πρώτα δείγματα γραφής από το trailer θα επιβεβαιωθούν.





Πηγή: cinemanews.gr