Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

"THE CONSPIRATOR": Έρχεται στους κινηματογράφους, με τη Robin Wright - Δείτε το trailer!

Washington, 1865. 


Οκτώ άτομα συλλαμβάνονται κατηγορούμενοι για τη συνομωσία που οδήγησε στη δολοφονία του προέδρου Abraham Lincoln


Η 42χρονη Mary Surratt (Robin Wright) είναι η μοναδική γυναίκα ανάμεσά τους, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται η πανσιόν όπου έγιναν οι συναντήσεις των συνωμοτών. 


Με το κοινό αίσθημα να βρίσκεται εναντίον της, ο νεαρός ...
δικηγόρος και ήρωας του εμφυλίου πολέμου, Frederick Aiken (James McAvoy) αποφασίζει απρόθυμα να την υπερασπιστεί ενώπιον του στρατιωτικού δικαστηρίου. Όσο όμως η εκδίκαση προχωρά, ο Aiken συνειδητοποιεί την πιθανότητα η πελάτισσά του να είναι αθώα και να χρησιμοποιείται ως δόλωμα για τη σύλληψη του μοναδικού συνωμότη που έχει διαφύγει των Αρχών: του ίδιου του γιου της.





Στην όγδοη σκηνοθετική του απόπειρα, ο βραβευμένος με Oscar Robert RedfordOrdinary People», «The Horse Whisperer») καταπιάνεται με την αληθινή ιστορία της Mary Surratt, της μοναδικής γυναίκας που κατηγορήθηκε για συνωμοσία στη δολοφονία του προέδρου Lincoln.

Αρχής γενομένης από το δικαστικό δράμα «The Conspirator», οι παραγωγοί της εταιρίας The American Film Company ορίζουν ως αποστολή τους τη δημιουργία ταινιών που θα χαρακτηρίζει η ιστορική ακρίβεια αναφορικά με το παρελθόν των Ηνωμένων Πολιτειών. Προς επίρρωση των παραπάνω, αναφέρουμε πως το σενάριο των James D. Solomon και Gregory Bernstein συντάχθηκε ύστερα από αρκετά χρόνια έρευνας.

 Στο cast της ταινίας συναντάμε δυνατά ονόματα, όπως οι James McAvoy, Robin Wright, Kevin Kline, Tom Wilkinson, Justin Long και Evan Rachel Wood.

Πηγή: Cinema.gr