Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Επίκειται συνάντηση του με Άρη, Κυριάκο και Χατζηδάκη - Έχουν γίνει ήδη τα σχετικά τηλεφωνήματα!


Πρόωρες εκλογές και μάλιστα πολύ σύντομα βλέπουν στην ΝΔ πίσω από τις χθεσινές εξαγγελίες Βενιζέλου. Στο πλαίσιο αυτό, ο γαλάζιος κομματικός μηχανισμός πατά τέρμα το γκάζι, αφού η Συγγρού αναμένει ραγδαίες εξελίξεις.


 Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του επιχειρούν να κλείσουν άμεσα τα εσωκομματικά μέτωπα, με πρώτο και καλύτερο αυτό των ...
φιλελεύθερων. 


Η γαλάζια ηγετική ομλάδα δεν κρύβει τον προβληματισμό της για τις διαδοχικές δηλώσεις της φιλελεύθερης τριανδρίας της Β' Αθήνας (Άρης, Κυριάκος, Χατζηδάκης) περί ανάγκης συνεννόησης κι έτσι βάζει μπρος το σχέδιο αναχαίτισής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα, πριν ο αρχηγός της ΝΔ ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν τρία ξεχωριστά ραντεβού με τα εν λόγω στελέχη. 


Ο Σαμαράς θα ζητήσει πλήρη συμπόρευση με την επίσημη κομματική γραμμή, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα για συσπείρωση. Λέγεται, μάλιστα, πως θα τους προτείνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προεκλογική μάχη, καθώς στηρίζει πολλά σ' αυτούς.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 1η: Το parapolitika.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Μεσσήνιος αρχηγός, σε μια προσπάθεια να "γλυκάνει" ακόμη περισσότερο τους τρεις βουλευτές, θα δεσμευτεί πως δεν θα αλλάξει δραστικά την φυσιογνωμία του ψηφοδελτίου της Β' Αθήνας, διαλύοντας τις ανησυχίες τους περί επιχείρησης ανατροπής των ισορροπιών υπέρ των "σαμαρικών" στελεχών.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 2η: Τα ραντεβού ίσως φιξαριστούν και σήμερα, στο περιθώριο της μάζωξης που έχει οργανώσει ο Αντώνης Σαμαράς στην Συγγρού για τους βουλευτές του κόμματος.


Πηγή: ParaPolitika.gr