Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: Για ποια εκπομπή δέχτηκε πρόταση;


Πρόταση στην Κατερίνα Καραβάτου έκανε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο Γιάννης Λάτσιος για να παρουσιάσει την εκπομπή «Meet the parents» τη νέα σεζόν.

Η 37χρονη παρουσιάστρια είναι, με βάση τις πληροφορίες του ...
 Star, το πρόσωπο εκείνο που το κανάλι του Αμαρουσίου θα ήθελε για κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, αφού θεωρείται από τους ιθύνοντες πως έχει τις ικανότητες και την εμπειρία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Γι’ αυτό και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 τηλεφώνησε σε εκείνη για να της κάνει την πρόταση.  Έτσι κι αλλιώς, είναι γνωστό πως η ίδια έχει μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν, μετά το «κόψιμο» της εκπομπής «Κους-Κους» που παρουσίαζε μέχρι πρότινος στον Alpha.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του Star αναφέρει πως η αρχική σκέψη για την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής στρεφόταν στα ονόματα της Νάντιας Μπουλέ και του Σάββα Πούμπουρα, γεγονός όμως που δεν ευδοκίμησε. Η Κατερίνα Καραβάτου πάντως, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο όπου έφερε στον κόσμο την κόρη της, θα μιλήσει η ίδια για το θέμα των επαγγελματικών της όταν έρθει η ώρα.

Πηγή: Yupi.gr