Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Η όμορφη αστυνομικός ο ερωτευμένος Πατρινός και το… ρουσφέτι που ζήτησε από Βουλευτή!


Είναι μια ιστορία διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει να ακούμε τον τελευταίο καιρό, με πρωταγωνιστές έναν ερωτευμένο Πατρινό ηλικίας 23 ετών και ένα πολιτικό γραφείο τοπικού Βουλευτή. 


Αντικείμενο σύμφωνα με πληροφορίες, από καλά ενημερωμένη πηγή, του…
«πόθου» του νεαρού, είναι μια όμορφη Δημοτική Αστυνομικός, η οποία ενώ εκτελούσε την υπηρεσία της στους δρόμους της πόλης, χωρίς να το καταλάβει «έκαψε» την καρδιά του νεαρού.


Όσο και αν ο νεαρός προσπαθούσε να συναντηθεί τυχαία με την αστυνομικό, τίποτα δεν είχε καταφέρει, μετά από την «μοιραία» πρώτη τους συνάντηση για υπηρεσιακούς σκοπούς.
Μάταια όπως μας περιέγραψαν, περπατούσε επί μέρες στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας, ώστε να την συναντήσει.


Είδε και αποείδε ο άνθρωπος και σκέφτηκε να απευθυνθεί στο πολιτικό γραφείο γνωστού τοπικού βουλευτή, προκειμένου να μάθει μέσω του ιδιαιτέρου γραμματέα το πρόγραμμα υπηρεσίας της όμορφης κοπελιάς για κάποιες ημέρες, όπως που θα εκτελούσε υπηρεσία, τις ώρες, αλλά και το όνομα της, προκειμενου να την συναντησει!!!


Μάλιστα επέμενε, καθώς ο άνθρωπος του Βουλευτή μάλλον δεν πίστεψε στην αρχή το «σοβαρό πρόβλημα» που αντιμετώπιζε ο ερωτοχτυπημένος Πατρινός και αδιαφόρησε.
Έτσι ο νέος επανηλθε τις τελευταίες ημέρες, πιέζοντας να αποσπάσει τις πληροφορίες που ήθελε, φυσικά μέσω του γραφείου του Βουλευτή.


Το τι εξέλιξη είχε το αίτημά του δεν θα σας το αποκαλύψουμε, αφήνοντας την φαντασία σας να δημιουργήσει, ό,τι εσείς θα θέλατε να συμβεί.


Όμως, το ότι αυτό το ρουσφέτι σε αυτή την εποχή είναι διαφορετικό από τα άλλα, μας έκανε να δημοσιοποιήσουμε την ιστορία, που έτσι και αλλιώς μας θύμισε ότι σε μαύρες εποχές σαν αυτή, το χαμόγελο μπορεί να το επαναφέρουν στα χείλη απλές ανθρώπινες ιστορίες.


Πηγή: TheBest.gr