Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Πλημμύρησε από φίλους των Πυξ-Λαξ χθες βράδυ το Παμπελοποννησιακό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες!


Ήταν αναμφισβήτητα το μουσικό γεγονός της χρονιάς. Η επανένωση των Πυξ-Λαξ, που έγινε με αφορμή τον πρόωρο χαμό του Μάνου Ξυδούς, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη.


Έτσι κι έγινε, μόνο που χθες βράδυ η ανταπόκριση των Πατρινών στο κάλεσμα του Φίλιππου Πλιάτσικα και του ...
Μπάμπη Στόκα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. «Η πόλη των τρελών», όπως αποκάλεσε ο Πλιάτσικας την Πάτρα, κατέκλυσε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, καθώς ο κόσμος που παρακολούθησε την συναυλία άγγιξε τους 6.000 χιλιάδες. Και οι Πυξ-Λαξ δεν τον απογοήτευσε.


Τα είπαν όλα ή τουλάχιστον όσα τραγούδια μπορούν να χωρέσουν σε ένα πρόγραμμα δυόμισι ωρών χωρίς διάλλειμα. «Μοναξιά μου όλα», «Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Πούλα με», «Μια συνουσία μυστική», «Με στέλνεις», «Ένα παιδί περπατάει με τα χέρια του», «Λένε για μένα», «Ανόητες αγάπες», «Δεν θα δακρύσω πια για σένα», «Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο» και τόσα άλλα αγαπημένα κομμάτια ταξίδεψαν μουσικά το κοινό.


Η στιγμή όμως που συγκίνησε τους πάντες ήταν όταν στο στάδιο αντήχησε η φωνή του Μάνου Ξυδούς να τραγουδάει το «Εσύ Εκεί». Ήταν, φαίνεται, και αυτός εκεί χθες το βράδυ για ν’ ακούσει για μια ακόμη φορά τα φιλαράκια του!
































Πηγή: patrasevents.gr