Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Σκέψεις για στάση εργασίας στην συνέντευξη του Πρωθυπουργού!!!



Αποκλειστικό: Σκέψεις για στάση εργασίας στην συνέντευξη του Πρωθυπουργού!
Γράψαμε και τις προάλλες πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τις αντιδράσεις τους ενάντια στις αποφάσεις της κυβέρνησης που προβλέπουν το κλείσμο της ΕΤ1 και της Ραδιοτηλεόρασης και η το ξεκίνημα θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ...
 ΔΕΘ και της εκεί παρουσίας του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του mediagate υπάρχουν σκέψεις ανάμεσα στους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ για στάση εργασίας τις ώρες που θα δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Πρωθυπουργός την Κυριακή, κάτι που θα σημάνει την πρωτοφανή αδυναμία μετάδοσης της. Ωστόσο, είναι μία σκέψη που δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες για να γίνει πράξη, απ' την στιγμή που ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ τηρούν μία πιο συντηρητική στάση.
Η ΠΟΕΣΥ θυμίζουμε πως έχει συνέλευση την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη και το Σάββατο θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα της ΕΡΤ, συνέντευξη στην οποία θα είναι παρούσα και η ΠΟΣΠΕΡΤ. Στην τελευταία υπάρχουν δύο τάσεις. Η μία που λέει να γίνουν άμεσες κινητοποιήσεις και η άλλη που ζητάει να επιδιωχτεί ο διάλογος. Το σίγουρο είναι πως στην Θεσσαλονίκη θα πάνε απ' την Αθήνα γύρω στους εκατό εργαζομένους της ΕΡΤ, με τα πούλμαν που έχει κλείσει η ΠΟΣΠΕΡΤ, ενώ γύρω στους 200 θα είναι οι συνάδελφοι τους απ΄την περιφέρεια.

Πηγή: MediaGate.gr