Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Χτύπησε και πάλι ο γνωστός-άγνωστος πυροβολώντας δύο σκυλιά - Δείτε φωτογραφίες!

Μυτιλήνη: Χτύπησε και πάλι ο γνωστός-άγνωστος πυροβολώντας δύο σκυλιάΣτον Ίππειο, στο ίδιο χωριό που είχε βρεθεί η σκυλίτσα με το κομμένο με τσεκούρι πόδι, βρέθηκαν από την ''Κιβωτό Μυτιλήνης'' άλλα δύο σκυλιά, πυροβολημένα!

Όπως είχαμε δημοσιεύσει στο ... adespoto.grτον Φεβρουάριο στο ίδιο χωριό είχε βρεθεί ένα θηλυκό σκυλί ράτσας Επανιέλ Μπρετόν (κυνηγόσκυλο) το οποίο είχε χάσει το πόδι του από ανθρώπινη παρέμβαση, είτε κάποιος το έκοψε με τσεκούρι είτε κόπηκε επειδή κάποιος κρέμασε το ζώο με σύρμα!

Το ένα απο τα σκυλιά που πυροβολήθηκε στις 25/8  από ασυνείδητο, ο Ιβάν, είχε απομακρυνθεί  -περιέργως- απο την γειτονιά του (στην πλατεία του χωριού) και ο δράστης το πυροβόλησε όταν πλησίασε προφανώς στο χωράφι του!!! Δυστυχώς, το σκυλάκι -αφού τελείωσε την θεραπεία του- επέστρεψε στην πλατεία του χωριού, εκεί που έχει φίλους που το αγαπούν και το φροντίζουν.

Στις 28/8 οι εθελοντές της Κιβωτού παρέλαβαν και το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ από το χωριό Ιππείος.
Μυτιλήνη: Χτύπησε και πάλι ο γνωστός-άγνωστος πυροβολώντας δύο σκυλιά
Το δεύτερο σκυλάκι βρέθηκε πυροβολημένο στα μάτια και στην αριστερή πλευρά του σώματός του.  Το ένα του δε μάτι, κινδυνεύει να το χάσει..  Το ζωάκι θα πρέπει να παραμείνει πολυ καιρό στο Καταφύγιο της Κιβωτού,  γιατί η κατάστασή του θεωρείται αρκετά σοβαρή!

Ο ασυνείδητος παραμένει ακόμα άγνωστος ενώ ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός» καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το δράστη να επικοινωνήσει ακόμα και ανώνυμα μαζί τους στα:kivotosmitilini@gmail.com,2251022765,6942061846,6972078012.
Πηγή: Adespoto.gr

EN AIGEIRA blog:
 Και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη στις σελίδες που διατηρούμε στο στο twitter ή στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε μας ανάρτηση !!!