Τούτο το φαγάκι μπορεί να γίνει με όλων των ειδών τα ψάρια. Αρκεί να είναι μεγαλούτσικα. Είναι νόστιμο και γίνεται γρήγορα.
Υλικά για 6 άτομα
Τέλος βάζετε τις μερίδες του μπακαλιάρου. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο, με το χυμό λεμονιού, συμπληρώνετε με το νερό και ρίχνετε μπόλικο πιπέρι. Αφήνετε το φαγητό να πάρει βράση, σκεπάζετε τη κατσαρόλα, μετριάζετε τη φωτιά και μαγειρεύετε τουλάχιστον για 45 λεπτά και μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν.
Το φαγητό τρώγεται και ζεστό και κρύο.
Πηγή: ntomatagemisti.gr