Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ: "Στη Ρούλα χρωτάω πολλά" - Διαβάστε τη συνέντευξή του!


Aπό τα αγαπητά παιδιά του χώρου και με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση, ο Δημήτρης Παπανώτας, έχει υπάρξει ο “γκουρού” των life style εκπομπών. Φέτος έμαθε πως κόβεται το Κους κους από ένα δελτίο τύπου! Τον συναντήσαμε και μάς μίλησε για όλα.

Δημήτρη, δεν κάνεις τηλεόραση αυτόν τον καιρό. Παραμένεις όμως ραδιοφωνικός τύπος!
Ετσι είναι! Είμαι στο ραδιόφωνο 89,8 στο Δρομο FM από ...
τις 07.00 έως τις 10.00 το πρωί.

Εχεις μιλήσει με τους υπεύθυνους του Καναλιού της Καντζας?
Υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνιές  μέσα στο καλοκαίρι, αλλά η επίσημη ανακοίνωση για το κόψιμο του Κους Κους, έγινε από το Δελτίο Τύπου του Σταθμού.

Αισθάνεσαι αδικημένος έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα?
Δεν αισθάνομαι αδικημένος, γιατί θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία σε κάποια άλλη παραγωγή.

Εχεις μιλήσει με τη Ρούλα Κορομηλά?
Η Ρούλα με έχει βοηθήσει πολύ επαγγελματικά και όπως εξήγησα και στην ίδια της το χρωστάω, ανεξαρτήτως από την συνέχεια της συνεργασίας μας με το κανάλι.

Εχεις υπάρξει ο γκουρού  των εκπομπών lifestyle, θεωρείς ότι αυτές οι εκπομπές περνάνε  κρίση?
Ισως είναι το μόνο είδος τηλεοπτικού προιόντος που θα είναι διαχρονικό, ανεξαρτήτως κρίσεων οικονομικών και άλλων. Οποιαδήποτε κρίση θα μπορούσε να αφορά την διαχείρισή του και όχι αυτό καθεαυτό.

Ποια πρόσωπα της τηλεόρασης  θεωρείς δυνατά χαρτιά φέτος?
Διαχρονικές αξίες στην τηλεόραση είναι τα άτομα εκείνα που έχουν χτίσει μια καριέρα στο όνομά τους, όπως η Ελένη Μενεγάκη, ο  Γιώργος Παπαδάκης,η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελεωνόρα Μελέτη, η Ναταλία Γερμανού, η Ελλη Στάη και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ποια πρόσωπα από τη  νέα γενιά παρουσιαστών θεωρείς ότι θα ξεχωρίσουν φέτος?
Δεν μ΄αρέσει να κάνω προβλέψεις, έχω δει ανθρώπους που εκτινάχτηκαν στην κορυφή και έπεσαν κάθετα. Η πορεία  του καθενός θα δείξει..

Τι πιστεύεις για την αλλαγή ώρας και ζώνης της Ελένης Μενεγάκη.Θα τα καταφέρει?
Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο στοίχημα.. Αλλαγή ώρας σημαίνει διαφορετικό κοινό..Εχει όμως την ικανότητα και τις γνώσεις να το παλέψει με δύναμη..


Ενα σχόλιο για το πρωινό Λιάγκα Σκορδά και Παπαδάκη..!
Με την αποχώρηση της Ελένης παίζουν μονότερμα, άρα η μόνη περίπτωση να μη πάνε καλα είναι να βάλουν αυτογκόλ..Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σταθερή αξία δεν περιμένει να αποδείξει κάτι, περιμένουμε να ολοκληρωθεί η υπόλοιπη ομάδα ..

Το καλοκαίρι μάθαμε ότι όργωσες την Ευρώπη οδικώς!
Ναι, το τόλμησα για άλλη μια φορά!. Πήγα οδικώς στην Ευρώπη. Πήγα στην Ουκρανία,Μολδαβία Ρωσία.Φυσικά ακολούθησαν και βουτιές στην Χαλκιδική και στην Ανατολικη Αττική όπου μένω!


 Πηγή:  ladynews.gr