Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΩΣ: Αν είναι δυνατόν! Πέταξαν γυναίκα μόνη καί άπορη στο δρόμο βραδιάτικα και τα πράγματα της σαν σκουπίδια - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Mε τη συνδρομή της συναδέλφου Π. Βερβέρογλου και των φίλων Αησέ και Αντώνη - ο οποίος διέθεσε το αυτοκίνητο του (κλούβα)- μεταφέρθηκαν τελικά σήμερα το απόγευμα, τα περισσότερα πράγματα της γυναίκας αυτής και η ίδια στα ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα του κ. Διαμαντή Κουλιανού στο Ψαλίδι (τη δαπάνη πρόκειται να την καλύψει ο Δήμος για όσο χρειαστεί, όπως μας διαβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος Θ. Νικηταράς).


Επιπλέον μέριμνα για τη γυναίκα αυτή λαμβάνουν τα ...
μέλη του τοπικού συμβουλίου Κω ενώ ήδη μια πρώτη χρηματική βοήθεια έδωσε το τμήμα Κω των Γυναικών χωρίς σύνορα











*Επικοινώνησε μαζί μας η ιδιοκτήτρια του εν λόγω διαμερίσματος, ενημερώνοντας μας ότι είχε δικαστική απόφαση για έξωση, εφόσον η συγκεκριμένη κυρία οφείλει ενοίκια τριών ετών συν λογαριασμούς νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, γι αυτό το λόγο και δεν επενέβη -όπως ισχυρίζεται- η Αστυνομία.


Επιπλέον μας είπε ότι ενοχλούνταν από τη μουσική που έβαζε μεταμεσονύκτιες ώρες η κ. Αναστασία.


Τέλος όταν της είπαμε ότι "ερχόμαστε να μας δώσετε τη δική σας εκδοχή για το συμβάν και να μας δείξετε το χαρτί της δικαστικής απόφασης..." μας απείλησε με μήνυση "εάν δεν κατεβάσουμε αμέσως το θέμα!!!" 


(Θα τρελαθούμε δηλαδή τελείως!! Καταγράψαμε ένα συμβάν εντελώς απάνθρωπο μέσα στη νύχτα και απαιτούν να ζητήσουμε και συγνώμη που κάναμε τη δουλειά μας...) 


Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!
Έλεος!!! Τι έχουμε να δούμε ακόμα...


ΕΜΕΙΝΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...


Παρά τις προσπάθειες που κάναμε να μεταφερθεί στα διαμερίσματα του κ. Κουλιανούστάθηκε αδύνατο διότι δεν βρέθηκε φορτηγό να φορτώσει τα πράγματα...
(Σημειωτέον ότι και η συνάδελφος Πίτσα Βερβέρογλου μόλις ενημερώθηκε προσφέρθηκε
αμέσως να φιλοξενήσει σπίτι της, την άστεγη γυναίκα).





Μας ειδοποίησε τηλεφωνικά γύρω στις 11 και μισή το βράδυ μια αναγνώστρια (που δεν είναι από δω)
βλέποντας τη γυναίκα να κάθεται στο δρόμο στη διασταύρωση του Ηρακλή μετά τους Άγιους Πάντες, με τα πράγματα της σκόρπια (δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει η ίδια γιατί δεν είχε κάρτα στο κινητό και επειδή δεν μπορούσε να φύγει από κει για να μην της τα κλέψουν...)




ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ...


Έσπασαν την πόρτα και την απείλησαν με όπλο - όπως καταγγέλει - και της πέταξαν όλα τα πράγματα στο δρόμο στην κατάσταση που βλέπεται...
Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει καν δικαστική απόφαση ή κάποια ειδοποίηση.
Ενώ η Αστυνομία δήλωσε αναρμόδια...








Πηγή: aegeanews.gr