Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Ληστεία και απόπειρα δολοφονίας τριών ανθρώπων στα Δαυγάτα!!!


Είναι απίστευτο αυτό που συνέβηκε τις τελευταίες ώρες στην Κεφαλονιά, στην οικογένεια του Παύλου Παπαδάτου.


Το πρώτο συμβάν αφορά την κλοπή αρκετά μεγάλου χρηματικού ποσού από το σπίτι του αδελφού του στα Δαυγάτα, από δυο άγνωστες γυναίκες.
Αυτές οι κυρίες πήγαν στο σπίτι του ...
Γιάννη Παπαδάτου , απασχόλησαν με συζήτηση συγγενικό του πρόσωπο και κάποιο άλλο άτομο κατάφερε να αρπάξει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από συρτάρι εντός του σπιτιού.
Αλλά τα χειρότερα έγιναν λίγες ώρες αργότερα, όταν ...


Για δεύτερη φορά κακοποιοί κτύπησαν το ίδιο σπίτι !!
Σήμερα τα χαράματα, τρεις άγνωστοι με κουκούλες στου κεφάλι ώρμησαν στο σπίτι του Γιάννη, στα Δαυγάτα.
Η οικογένεια βέβαια κοιμώταν. Προσπάθησαν να στραγγαλίσουν την σύζυγο και να ακινητοποιήσουν τον ίδιο στο κρεβάτι.
Το παιδί που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και άκουσε την πάλη τρομικρατημένο έτρεξε να βοηθήσει τους γονείς του, με αποτέλεσμα να το περιλάβει ο τρίτος κακοποιός , να το κτυπήσουν και να το στείλουν σήμερα στο Νοσοκομείο.


Τέτοια γεγονότα δεν έχουν ξανασυμβεί στο νησί μας!! Να μπουν κακοποιοί σε σπίτια και να απειλήσουν τη ζωή ανθρώπων, δεν έχει ξαναγίνει..
Η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με όλα αυτά που συνέβηκαν.
Τρία άτομα , μια οικογένεια: πατέρας, μητέρα και παιδί κινδύνεψαν να δολοφονηθούν απόψε στα Δαυγάτα, από κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι τους. Ταινία θρίλερ έζησαν οι άνθρωποι!


Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι κάποια συμμορία έχει έρθει πάλι στην Κεφαλονιά. Πως καταντήσαμε όμως έτσι; Σε ένα νησί να μην μπορούμε πια να εχουμε ανοικτό παράθυρο το καλοκαίρι;
Δικαιολογημένα οι Κεφαλλονίτες αναρωτιούνται αν είμαστε ασφαλείς, αν μας προστατεύει η αστυνομία.
Πότε είδατε τελευταία φορά περιπολικό σε χωριό; Γιατί μήπως το είδαμε στις γειτονιές του Αργοστολίου;;
Πότε ο Καλλικράτης της αστυνομίας, πότε δεν έχουμε λεφτά, σαν το σκυλί στα αμπέλι θα καταντήσουμε να πάμε για μερικά ευρώ!


Σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Παύλος Παπαδάτος, ενημερώθηκε η Αστυνομία αλλά μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει καμιά ενημέρωση για την πορεία της έρευνας. Αυτό που προέχει, βέβαια, τόνισε, είναι η ασφάλεια των δικών του ανθρώπων, η αποκατάσταση της υγείας και της ηρεμίας τους.


Πηγή: kefaloniapress.gr