Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

"ΕΖΕΛ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡ": Μάθετε τα πάντα για τη ζωή του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Κενάν Ιμιρζαλίογλου!


''Ποια είναι η πραγματική ζωή του 'Εζέλ Μπαϊρακτάρ' ή αλλιώς Κενάν Ιμιρζαλίογλου, που ως άλλος 'Ονούρ Αξάλ' ή 'Μεχμέτ Σάντογλου' ή 'Χουσεΐν Κενάν Γιούν', μας απασχόλησε το καλοκαίρι που μας πέρασε;



kenan5wu0

Τα παιδικά και εφηβικά χρόνια...

Ο Κενάν Ιμιρζαλιόγλου έζησε από τη μία δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς τα οικονομικά της οικογένειάς του ήταν περιορισμένα, όμως από την άλλη ήταν ξέγνοιαστα, ανέμελα και γεμάτα αγάπη. Το πραγματικό του όνομα είναι Κενάν Μουσταφά Ιμιρζαλιόγλου και γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1974 στο χωριό Ουτσέμ στην περιοχή Μπάλα έξω από την Άγκυρα.

 Είναι το μικρότερο παιδί του Μουσταφά και της Γιλντίζ, και έχει άλλα δύο αδέλφια μεγαλύτερα, την Γιασεμίν και τον Ντερβίς που σήμερα είναι μηχανολόγος. Οι γονείς του ήταν φτωχοί αγρότες, άνθρωποι του μεροκάματου, που πέρασαν την ζωή τους στα χωράφια προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά τα τρία τους παιδιά και να μην τους λείψει τίποτα. Και φαίνεται πως τα κατάφεραν. 

Μόλις στα 12 του χρόνια, ο Κενάν μετακομίζει μόνος του, χωρίς την οικογένειά του, στην πόλη της Άγκυρας για να πάει στο Γυμνάσιο και αργότερα στο Λύκειο. Εκεί θα μείνει μέχρι τα 18 του σε μία θεία του, η οποία και τον φιλοξενεί όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας τον ρόλο της μητέρας του. 

Στα 13 του αρχίζει να γεννιέται η αγάπη του για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για το μπάσκετ, καθώς το 1,92 ύψος του ήταν το ιδανικό γι αυτό το σπορ. Στο λύκειο συμμετείχε στην σχολική ομάδα του μπάσκετ και στα 18 του κερδίζει την υποτροφία για το τμήμα των μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο «Yildiz Technical University» της Άγκυρας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ένας από τους αριστούχους και αποφοίτησε με σχεδόν άριστο βαθμό! Κάπου εκεί άρχισαν και τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μόντελινγκ...

21

Ένα αριστούχο μοντέλο!

Ο Κενάν Ιμιρζαλιόγλου θεωρούνταν ένα από τα πιο ωραία αγόρια του σχολείου, αλλά και μετέπειτα του Πανεπιστημίου. Ήταν περιζήτητος και όλα τα κορίτσια ήθελαν να του 'κλέψουν' την καρδιά! Το 1995 όταν τελείωσε τις σπουδές του στα μαθηματικά, οι φίλοι του τον προέτρεψαν να ξεκινήσει να εργάζεται ως μοντέλο. Εκείνος αρχικά αντιδρούσε, όμως αργότερα άρχισε να το σκέφτεται λίγο πιο θετικά, ώσπου και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά. Γράφτηκε σε γνωστή σχολή μόντελινγκ της Τουρκίας κι σχεδόν αμέσως έπιασε δουλειά στον χώρο της ομορφιάς. 

Το 1997 οι υπεύθυνοι της σχολής του, τον παροτρύνουν να πάρει μέρος στον εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς της Τουρκίας που είναι και για άνδρες και για γυναίκες. Μαζί με το διάσημο τοπ μόντελ, Ντενίζ Ακάγια κέρδισαν το βραβείο του καλύτερου μοντέλου της Τουρκίας ο καθένας βέβαια στην κατηγορία του. 

Ο Κενάν Ιμιρζαλιόγλου δούλεψε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας της Τουρκίας, τις μεγαλύτερες εταιρίες κάνοντας τα διαφημιστικά τους, ενώ το πρόσωπό τους έγινε αρκετές φορές εξώφυλλο στον τούρκικο Τύπο. Παρά το γεγονός ότι ο Κενάν, θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, εκείνος επέλεξε να εργαστεί ως μοντέλο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, καθώς αργότερα το παρατήσει, όταν δέχτηκε πρόταση για να γίνει ηθοποιός...

miroglu60ta
28285_433338574533_125779499533_5784918_1091562_n

Τα πρώτα βήματα μέχρι την επιτυχία...

Για τον Κενάν Ιμιρζαλιόγλου, το να εμφανιστεί από το πουθενά σ' έναν διαγωνισμό ομορφιάς και να κερδίζει τον πρώτο τίτλο ήταν μία μεγάλη διάκριση και επιτυχία. Αυτό, όμως, ήταν και το κλειδί που του άνοιξε τις πόρτες!

 Λίγες μέρες μετά τον διαγωνισμό, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον σπουδαίο παραγωγό της Τουρκίας, Οσμάν Σινάβ. Εκείνος του ζητάει συνεργασία σε μία νέα του παραγωγή. Χάρηκε ιδιαίτερα με την τιμητική αυτή πρόταση και φυσικά δεν θα μπορούσε να την αρνηθεί. Έτσι ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάματος. 

Ο Οσμάν Σινάβ του πρότεινε να παίξει έναν από τους βασικούς ρόλους –όχι όμως πρωταγωνιστικό- στο 'Deli Yurek', ενώ το 2001 έπαιξε και στην κινηματογραφική μεταφορά του σίριαλ με τον τίτλο 'Deli Yurek: Bumerang Cehemmeni', πάλι με τους ίδιους συνεργάτες. 
Το 2003-2005 συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του παραγωγού Ουγκιούρ Γιουσέλ, 'Alacakaranlik'. Το 2005-2007 παίζει στο 'Aci Hayat' (Το αγιάζι του έρωτα) –βασισμένο σε ταινία του 1962 με τον ίδιο τίτλο- στον ρόλο του Μεχμέτ Κοσοβάλι. Ο ρόλος του φτωχού απατημένου, του χάρισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στο Koza film Festival

Το 2009 ήταν ο σταθμός της καριέρας του, καθώς πρωταγωνίστησε στο 'Ezel' όπου και καθιερώθηκε ως ηθοποιό. Ο ρόλος του «Εζέλ Μπαιρακτάρ», του χάρισε μάλιστα και τρία βραβεία. Του καλύτερου ηθοποιού από το Πανεπιστήμιο της Γαλατασαράι, του καλύτερου ηθοποιού σε δραματικό ρόλο και το βραβείο «Altin Kelebek» ως ο καλύτερος ηθοποιός. Ο Κενάν Ιμιρζαλιόγλου εκτός από το 'Deli Yurek: Bumerang Cehemmeni', έχει παίξει και σε ακόμα 4 κινηματογραφικές ταινίες. Το 2004 στο 'Yazi Tura', το 2006 στο 'Son Osmanli Yandim Ali', το 2007 στο 'Kabadayi' και το 2009 στο 'Ejder Kapani' όπου και κέρδισε το τιμητικό βραβείο «Ayhan Isik special July prize» στα 15α θεατρικά και κινηματογραφικά βραβεία.
5052-kenan-imirzalioglu.jpg60446

Οι γυναίκες της ζωής του

Ο Κενάν Ιμιρζαλιόγλου όπως άλλωστε προαναφέραμε είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της γειτονικής μας χώρας. Οι γυναίκες κυριολεκτικά λιποθυμούν όταν τον βλέπουν, ενώ τον θεωρούν γοητευτικό, όμορφο και σέξι. Αν και η δημοτικότητά του είναι μεγάλη, ωστόσο λίγα πράγματα είναι γνωστά γύρω από την προσωπική του ζωή. Όπως γράφουν τα τούρκικα δημοσιεύματα τον τελευταίο ένα χρόνο είναι μόνος τους, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν έχει και τις 'περιπετειούλες' του. Αξίζει βέβαια εδώ να αναφέρουμε πως οι δύο μεγαλύτεροι έρωτες της ζωής του είχαν το ίδιο όνομα... Ζέινεπ. 

Το 1999 στη ζωή του μπήκε η ηθοποιός Ζέινεπ Τόκους με την οποία έζησαν για ένα χρόνο έναν μεγάλο έρωτα. Αν και πολλοί πίστευαν ότι θα παντρευόντουσαν, εκείνοι όμως αποφάσισαν να χωρίσουν. Σύμφωνα με τα τούρκικα Μ.Μ.Ε οι δυο τους χώρισαν σε πολύ ήρεμο και φιλικό κλίμα, χωρίς εντάσεις και καβγάδες. Άλλωστε μετά από κάποια χρόνια οι δυο τους συνεργάστηκαν σε μία σειρά, στην οποία υποδυόταν ένα ζευγάρι, ενώ υπήρχαν και πολλές ερωτικές σκηνές. 

Το 2003 γνωρίζει την συμπρωταγωνίστριά του στο σίριαλ «Alacakaranlik», Ζέινεπ Μπεσερλέρ. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για περίπου επτά χρόνια, όπου και αποφάσισαν ξαφνικά να χωρίσουν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που μιλούσαν για χωρισμό μήνες πριν. Οι δυο τους στις συνεντεύξεις που έδωσαν αργότερα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τόσο ο ένας για τον άλλον, όσο και για τη σχέση τους. Πλέον η Ζέινεπ Μπεσερλέρ διατηρεί νέα σχέση, ενώ ο Κενάν απλά... συνεχίζει να ψάχνεται! Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε μέσα σε δεκαπέντε μέρες να διασκεδάζει με δύο διαφορετικές αιθέριες υπάρξεις. 

Αρχικά μεγάλο gossip περιοδικό της Τουρκίας δημοσίευσε paparazzi φωτογραφίες του Κενάν να διασκεδάζει σε club στο Τσεσμέ της Σμύρνης με μία μελαχρινή αγνώστων λοιπών στοιχείων κοπέλα. Λίγες μέρες αργότερα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του με το μοντέλο Οζγκέ Ακμπουλούτ. Τελικά με ποια είναι, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει!
opusme-ask11
Με την Ζεϊνέπ Τόκους
zeynep-beserler-kenan-imirzalioglu
Με τη Ζεϊνέπ Μπεσερλέρ
kenan02 
Τι πρέπει να ξέρετε

• Έχει ύψος 1,92μ.
• Είναι δίδυμος στο ζώδιο
• Αγαπημένο του σπορ είναι το μπάσκετ
• Τον ελεύθερο χρόνο του κάνει ιππασία
• Αγαπημένη του μουσική είναι η jazz
• Δεν του αρέσει το υπερβολικό και άσκοπο ξενύχτι
• Δεν πίνει
• Αγαπημένο του ρόφημα είναι το τσάι και ιδιαίτερα αυτό που φτιάχνει ο ίδιος
• Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και να πηγαίνει κρουαζιέρες
• Καπνίζει μόνο τσιγάρα KENT
• Φοράει 46 νούμερο παπούτσι
• Λατρεύει το βουνό και τη φύση
• Τρώει κρέας
• Το πρωινό του πάντα περιλαμβάνει μέλι
38012_445244529533_125779499533_6091397_2537860_n
382021436597
Πηγή: PanoramaLife.gr