Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ: "Μας" ξεβράκωσαν οι τούρκοι κομάντος! Ντροπή! - Δείτε το βίντεο!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κύπρο μετά το περιστατικό της διείσδυσης Τούρκων κομάντος από το κατεχόμενο τμήμα σε ελεύθερα εδάφη

Οι Τούρκοι κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους και δε διστάζουν να απειλήσουν ακόμη και με Αττίλα 3!

 Η πρόκληση έφτασε μέχρι το σημείο να κατεβάσουν και... να κλέψουν μία Ελληνική Σημαία, θέλοντας να δείξουν ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να καταλάβουν ολόκληρη τη Μεγαλόνησο...

Η καταδρομική επιχείρηση το βράδυ της Τετάρτης εκτιμάται από κύκλους του Ελληνικού Πενταγώνου ότι εντάσσεται στην απόπειρα της Τουρκίας να κλιμακώσει την ένταση ενόψει των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Οι καταδρομείς πέρασαν ανάμεσα από τις γραμμές του ΟΗΕ, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς! Έφτασαν σε μη επανδρωμένο φυλάκιο της Εθνοφρουράς στη γραμμή αντιπαράταξης στη Λεύκα και έκλεψαν μία ελληνική και μία σημαία της Εθνικής Φρουράς.

Οι προκλήσεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Έγραψαν με σπρέι συνθήματα "Η Κύπρος είναι τουρκική" και "Ζήτω η τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου" στους τοίχους του φυλακίου.

Επίσημη πηγή του κυπριακού υπουργείου Άμυνας δήλωσε στον ΑΝΤ1 Κύπρου ότι έχει ήδη διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό από την Εθνική Φρουρά και από την κυπριακή αστυνομία.
Οι σημαίες που είχαν κλαπεί αντικαταστάθηκαν και τα συνθήματα καθαρίστηκαν από την άσφαλτο και τους τοίχους του φυλακίου.


Τούρκοι κομάντος διείσδυσαν στην Κύπρο by newsview

Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά και από τη νέα πρόκληση, ζητούν να επανδρωθούν ξανά κάποια από τα φυλάκια. Την ίδια ώρα, το Ελληνικό Πεντάγωνο βρίσκεται σε ύψιστη ετοιμότητα, αφού εκτιμάται ότι αυτή δε θα είναι η μοναδική πρόκληση των Τούρκων και είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο.

Μάλιστα, πηγή εξομολογήθηκε στο planet-greece ό,τι ίσως θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ή ακόμη και στον Έβρο, με αφορμή την κατασκευή του περιβόητου φράχτη, ο διαγωνισμός για την κατασκευή του οποίου λήγει στις 4 Οκτώβρη


 Πηγή: planet-greece.blogspot.com