Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: Παντρεύτηκαν; Θα παντρευτούν; Τι γίνεται πια;;

Θυμάστε τη συναυλία που έδωσε στο θέατρο του Λυκαβηττού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε στις κερκίδες την υποστήριξη και της καλής του, Ζέτας Μακρυπούλια;
Ε! Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι (Ζέτα-Μιχάλης) «πέταξε» για Κύπρο, για κάποιες εμφανίσεις του τραγουδιστή.

Γιατί όμως κάθε τρεις και λίγο πηγαινοέρχονται στη ...
γενέτειρα του τραγουδιστή;
Οι τελευταίες φήμες λένε ότι παντρεύονται ή ακόμη ότι έχουν ήδη παντρευτεί!

Το ζευγάρι σκέφτεται ότι ίσως ήρθε η ώρα να αποκτήσουν τον πρώτο τους απόγονο.
Μέσα λοιπόν στο Φθινόπωρο ακούγεται πως θα παντρευτούν, με τον γάμο να γίνεται σε Λάρνακα ή Λευκωσία προκειμένου Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια να κρατήσουν όσο πιο μακριά γίνεται τα αδιάκριτα βλέμματα των ελληνικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται σε κυπριακά ΜΜΕ, το ζευγάρι πηγαινοέρχεται τακτικότατα στην γενέτειρα του τραγουδιστή προκειμένου να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά του γάμου, που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Επίσης, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, που θα γίνει στην Αθήνα.
_16329_copy
Κι ενώ Μιχάλης και Ζέτα πάνε Κύπρο για να αποφύγουν τους παπαράτσι, στην Ελλάδα κυκλοφορούν συνέχεια φωτογραφίες με το ζευγάρι που γίνονται πρωτοσέλιδα.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός – παρουσιάστρια, μάλιστα δεν κρύβουν την επιθυμία τους να γίνουν γονείς και, μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που η Ζέτα Μακρυπούλια αρνήθηκε την πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1.

Ποιος ξέρει; Μόνο οι δυό τους, άντε και η «κολλητή» της Ζέτας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
_16296_copy
Πηγή κειμένου: Panoramalife.gr