Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ": Η πρεμιέρα της δημοφιλούς εκπομπής αναβάλλεται τελικά επ'αόριστον!


Μετά το «Μες στην καλή χαρά», το «Κους Κους το μεσημέρι», είναι μία ακόμη εκπομπή που πήρε το «ok» των «Γερμανών» στον Alpha;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η εκπομπή πήρε τελικά το...
«πράσινο φως» κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης της εγκυμονούσας παρουσιάστριας Κατερίνας Καραβάτου με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού της Κάντζας, Κριστόφ Μάινους.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η εκπομπή θα ξεκινήσει χωρίς κεντρική παρουσιάστρια, αφού τελικά παράτις καλοκαιρινές φημες που ήθελαν την Έλενα Παπαβασιλείου να βρεθεί σε αυτό το πόστο για όσο διάστημα η Κατερίνα Καραβάτου θα απουσίαζε λόγω του ερχομού στον κόσμο του πρώτου της παιδιού, δεν έχει ανακονωθεί αντικαταστάτρια. Η 37χρονη παρουσιάστρια είχε μάλιστα πει χτες πως θα γυρίσει στα καθήκοντά της κάπου στο Νοέμβριο, καθώς χτες κατά την είσοδό της στον σταθμό δήλωσε: «Σε λίγο θα γνωρίζουμε (σ.σ. για το μέλλον του “Κους Κους”). Εγώ, άλλωστε, τον Νοέμβριο θα επιστρέψω».

Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Το Yupi επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, και διέψευσε την παραπάνω είδηση. Δυστυχώς, η πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου αναβάλλεται επ' αόριστον.  Η απόφαση της διοίκησης του σταθμού ανακοινώθηκε μόλις χτες στην κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, και, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πώς το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο μέχρι το βράδυ, αν και οι ιθύνοντες της άφησαν ένα παράθυρο αισιοδοξίας λέγοντάς της πως υπάρχει περίπτωση η εκπομπή να επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πηγή: Yupi.gr