Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή και εξαφανίστηκε - Δείτε φωτογραφίες!


Θανατηφόρο ατύχημα έγινε στις 16:00 σήμερα το απόγευμα στην περιοχή της Βίλας Ρόσα, έξω από το πρατήριο της BP, όταν ένας οδηγός ΙΧ την ώρα που έβγαινε από το βενζινάδικο παρέσυρε μοτοσικλέτα τύπου eduro που ...
κινούταν κανονικά στην Δ. Δημουλίτσα.



 
Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το θύμα του και διέφυγε πεζός  μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσαν στοιχεία για την ταυτότητα του οδηγού. Η Αστυνομία είναι σε γνώση του ονόματος του ασυνείδητου οδηγού ο οποίος έχει αλβανική υπηκοότητα και διαμένει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συχνά και για μεγάλα διαστήματα στο νησί.
 Στο ΙΧ επέβαινε ένα ακόμα άτομο, μία νεαρή γυναίκα η οποία και κλήθηκε να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, ενώ το ΙΧ είχε αλβανικές πινακίδες.
Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη άμεσα ασθενοφόρο και το θύμα, 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του… Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επισήμως.
 Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει το δράστη, ενώ έλεγχοι γίνονται και στο Λιμάνι της Κέρκυρας σε μία προσπάθεια να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει από το νησί.
Πηγή: corfupress.com